Jessica Simpson e mai increzatoare ca oricand: a postat un selfie in bikini dupa ce a slabit 45 de kilograme

1
De Maria Constantin
15 apr. 2022

Vedeta si-a etalat pe Instagram noul look dupa ce a castigat pentru a treia oara lupta cu kilogramele in plus.

De multe ori se spune ca este greu sa atingi un obiectiv, dar e si mai greu sa pastrezi succesul dupa ce-l obtii. Jessica Simpson cunoaste pe pielea ei, la propriu si la figurat, acest principiu; vedeta a castigat de mai multe ori lupta cu kilogramele in plus, demonstrand ca are puterea de a reveni dupa fiecare pas inapoi pe care l-a facut.

„M-am ingrasat si am slabit 45 de kilograme de trei ori, asa ca n-am crezut niciodata ca acest moment va veni, dar in sfarsit pot sa intampin primavara in BIKINI!!!”, a scris Jessica langa fotografia sexy pe care a postat-o pe Instagram.

Secretele succesului

Vedeta a dezvaluit ingredientele acestei reusite: „Munca grea. Determinare. Iubire de sine”, a scris ea, adaugand ca se simte mandra si ca i-au dat lacrimile.

Cantareata in varsta de 41 de ani, actualmente detinatoarea unei afaceri de sute de milioane de dolari in industria modei, s-a pozat intr-un costum de baie roz si portocaliu din doua piese din propria colectie care costa 104 dolari.

Fanii i-au inundat contul cu mesaje de sustinere, felicitand-o pentru realizarea ei. „Uimitoare reusita – nu doar pentru greutate, ci si pentru increderea in sine. Ma bucur sa vad asta! Si arati minunat!”, a comentat cineva. „Uimitoare mama! Ce inspiratie!”, a scris o admiratoare. „Atat de mandra de toata munca ta grea, Jessica!!!”, este un alt mesaj.

Paris Hilton, buna prietena a vedetei, i-a transmis o serie de emoji in forma de flacari, relateaza Page Six.

„Esti frumoasa oricum”

Alti admiratori au asigurat-o ca este frumoasa indiferent de greutate. „Arati minunat Jess, dar te rog sa-ti amintesti ca esti frumoasa indiferent cum iti sta in bikini”, a scris cineva.

„Minunat mesaj, Jessica, dar tu arati mereu perfect orice ar fi. Acum 10 ani, azi si peste 10 ani!”, a asigurat-o alta admiratoare.

In aprilie 2021, Simpson, care are trei copii, Maxwell (9 ani), Ace (8 ani) si Birdie (3 ani), cu sotul ei, Eric Johnson, a dezvaluit in emisiunea TV „Today” ca a renuntat la cantar dupa ce ani de zile s-a confruntat cu nesiguranta provocata de greutatea sa. „L-am aruncat”, a spus ea. „Habar n-am cat cantaresc”, a adaugat.

Jessica Simpson despre noua ei rutina de frumusete: „Am mai putine riduri la 40 de ani decat la 38”

Vedeta care s-a confruntat cu un val de ironii in 2009 dupa ce a fost fotografiata intr-o pereche de jeansi largi pentru gravide, a adaugat ca a incercat tot ce putea ca sa nu se lase influentata de parerea publicului despre fluctuatiile sale de greutate.

„Urasc dietele!”

In aceeasi luna, Simpson a declarat la „Drew Barrymore Show” ca a ajuns la o greutate de 118 kilograme cand era insarcinata cu Birdie. „Cantaream mai mult decat sotul meu care a jucat in NFL (Liga americana de fotbal, n.r.). A fost foarte greu pentru mine”, a povestit ea.

Vedeta a mai spus ca in primele faze ale procesului de slabire a invatat cat de important este echilibrul. „Daca esti disciplinat, poti sa reusesti. Si inca poti manca o prajitura, la naiba. Urasc dietele”, a marturisit ea in podcast-ul realizat de Drew Barrymore.

Foto: depositphotos.com