Kanye West a pierdut 2 miliarde de dolari intr-o zi, in urma declaratiilor antisemite

1
De Georgiana Dorobantu
29 oct. 2022

Kanye West sustine ca a pierdut doua miliarde de dolari intr-o singura zi dupa ce companiile cu care lucra au renuntat la colaborare in urma afirmatiilor antisemite pe care le-a facut.

Rapperul in varsta de 45 de ani a revenit joi pe Instagram, dupa ce contul sau a fost restrictionat temporar din cauza unei serii de postari socante cu mesaje antisemite.

Artistul a fost aspru criticat pentru afirmatiile sale, iar efectele se vad si in plan financiar.

Branduri importante au renuntat la colborarea cu artistul american, care sustine ca nu este afectat de lovitura financiara.

„Banii nu ma reprezinta”, a scris el intr-o postare recenta pe Instagram. Kanye a adaugat o „scrisoare de dragoste” pentru Ari Emanuel, unul dintre cei mai influenti agenti de la Hollywood, care a indemnat brandurile importante sa renunte la colaborarea cu West.

8 reguli dure pe care Kim Kardashian a trebuit sa le respecte in timpul casniciei cu Kanye West

„Ari Emanuel, am pierdut 2 miliarde de dolari intr-o zi si sunt inca in viata. Acesta este un discurs din dragoste. Inca te iubesc. Dumnezeu inca te iubeste. Banii nu ma reprezinta. Oamenii ma reprezinta”, a scris rapperul.

Intr-un articol publicat in Financial Times, Emanuel a scris ca „nu trebuie sa existe nicio toleranta pentru antisemitismul lui West”. El a incurajat brandurile sa opreasca imediat parteneriatele cu West sau orice alta forma de colaborare.

„Apple si Spotify, care gazduiesc muzica lui West, oricine organizeaza turneele lui West, Adidas, care colaboreaza cu West pentru colectia sa de moda, toti ar trebui sa nu mai lucreze cu el”, a scris Emanuel.

„Tacerea este periculoasa. Permite ca forme de ura si rasism, inclusiv antisemitismul, sa se raspandeasca si sa fie considerate normale. Ne afecteaza si ne degradeaza societatea si tara”, a mai spus el.

Emanuel, care este la randul sau evreu, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din industria de entertainment. In declaratiile sale socante, Kanye West a dat vina pe „media evreiasca” si „comunitatea evreiasca” din industria muzicala pentru problemele lui.

Kanye West sustine ca „evreii din media” conspira impotriva lui si ca organizeaza „un genocid”

El a sustinut ca „evreii din media” conspira impotriva lui si ca organizeaza „un genocid asupra populatiei de culoare prin sustinerea planificarii familiale si a avortului”.

Kim Kardashian vrea ca fiica ei, North, sa apara pe TikTok; Kanye nu e de acord. Cine are dreptate?

In aceasta saptamana, Asidas a renuntat la colectia de pantofi Yeezy, un contract care valora 1,5 miliarde de dolari. Branduri precum Gap, Footlocker, TJ Maxx si Balenciaga au renuntat, de asemenea, la orice forma de asociere cu rapperul american.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spurzine (@spurzine)

Acesta a trecut printr-o situatie jenanta pe 26 octombrie, atunci cand a fost escortat afara din sediul companiei Skechers. Artistul, care este si designer de moda, si-a facut aparitia neanuntat pentru a-si promova brandul de pantofi sport Yeezy la o zi dupa ce Adidas a renuntat la parteneriat, potrivit Daily Mail.

Kanye West a spus ca problemele sale de sanatate mintala sunt o conspiratie

In podcastul lui Lex Fridman, un cercetator ruso-american care este evreu, West a spus ca problemele sale de sanatate mintala sunt o conspiratie a evreilor, artistul fiind diagnosticat cu tulburare bipolara.

„Un antrenor evreu m-a dus la spital si a anuntat in presa ca sunt la spital. Un doctor evreu m-a diagnosticat”, a spus rapperul.

„Inca suntem in Holocaust. Un prieten evreu mi-a spus ‘Du-te sa vizitezi Muzeul Holocaustului’, iar raspunsul meu a fost hai sa vizitam muzeul nostru al Holocaustului: planificarea familiala. 50% din decesele in randul oamenilor de culoare este avortul”, a declarat West in acelasi podcast.

Foto: depositphotos.com