Kate Beckinsale crede ca IQ-ul mare nu a ajutat-o in cariera

1
De Maria Constantin
25 oct. 2021

Mama actritei i-a testat inteligenta cand era mica, iar rezultatele au fost peste medie. Dar asta nu a ajutat-o in profesia sa, sustine vedeta.

Oricine ar fi mandru ca are un IQ ridicat, insa Kate Beckinsale considera ca nu ai intotdeauna numai de castigat de pe urma acestuia. Dimpotriva, spune ea, a fost un handicap pe care l-a resimtit in cariera.

Actrita in varsta de 48 de ani a aparut miercuri in show-ul lui Howard Stern, iar cand acesta a intrebat-o care este IQ-ul sau, ea a raspuns „foarte ridicat”. Beckinsale a adaugat ca este sigura ca are o inteligenta peste medie fiindca mama sa i-a facut un test cand era mica, relateaza People. „Cred ca m-a testat fiindca un copil foarte destept este insuportabil”, a adaugat ea, razand.

Nu-i bine sa ai un IQ mare

Vedeta a dezvaluit ca mama ei i-a spus ca a obtinut un scor de 152 de puncte la testarea inteligentei. Conform Healthline, un scor de 100 este condiderat mediu, iar unul de 130 sau mai mult reprezinta un IQ ridicat.

„Mi-as fi dorit sa am un IQ de 152”, i-a spus Stern. „Nu ti-ai dori”, i-a replicat Beckinsale.

„Fiecare doctor, fiecare om obisnuit cu care m-am intalnit mi-a spus, ‘Ai fi atat de fericita daca ai fi fost cu 30% mai putin desteapta’. Nu-i bine pentru mine. Chiar nu mi-e de ajutor in cariera. De fapt, cred ca e un handicap”, a explicat ea.

Cand Stern a intrebat-o daca IQ-ul mare i-a afectat si viata sentimentala, actrita a raspuns: „Am constatat mereu ca pot ierta foarte multe daca cineva e amuzant. Deci, exista un anumit grad de inteligenta intr-un om amuzant, cu care sunt in stare sa ma descurc.”

Episodul dureros dintr-o camera de hotel

Cu doua zile inainte de aparitia din show-ul „The Howard Stern Show”, Kate Beckinsale a fost prezenta in emisiunea „The Late Late Show with James Corden”, unde a discutat despre accidentarea suferita la picior in timp ce filma in Las Vegas pentru „Prisoner’s Daughter”.

Kate Beckinsale fuge de intalnirile romantice: „Nu cred ca urasc ceva mai mult“

„Dupa ce am facut vreo 800 sau 900 de filme de actiune, m-am ranit singura cand am dat de cateva ori cand ma imbracam cu colanti in camera mea de hotel”, le-a spus ea lui James Corden si muzicianului Dave Grohl.

„Eram in camera mea de hotel, ma imbracam cu o pereche de colanti si am simtit ceva ca o ciupitura a corzilor de chitara, iar totul a fost oribil. Adica a fost mai rau decat sa nasti, tare rau. Nu puteam sa merg, nu puteam sa ma intind, nu puteam sa stau jos. Nu puteam sa fac nimic”, a detaliat vedeta.

Beckinsale a povestit ca a reusit cu greu sa iasa din camera si sa mearga la spital, fiindca nu putea nici sa mearga, nici sa stea asezata. „Pana la urma a venit o ambulanta si au intins un fel de covoras pe care m-au intins ca pe o tava”, a ras ea. „Sunt bine acum”, i-a asigurat actrita britanica pe cei care au urmarit show-ul.

Foto: Instagram – @katebeckinsale