Kate Beckinsale fuge de intalnirile romantice: „Nu cred ca urasc ceva mai mult“

1
De Maria Constantin
25 iul. 2021

Actrita britanica nu a fost niciodata la o intalnire spontana.

Una dintre cele mai dorite femei din industria divertismentului, Kate Beckinsale marturiseste ca nu suporta intalnirile romantice, mai ales pe cele spontane. De altfel, ea nu a inceput niciodata o relatie in acest fel.

„Sa stiti ca n-am fost niciodata la o intalnire”, a spus vedeta in varsta de 47 de ani intr-un interviu difuzat de Extra TV. „Cand am cunoscut pe cineva, il stiam de la munca si fie m-am maritat cu el, fie am ramas insarcinata cu el”, a adaugat Beckinsale.

Actrita britanica a explicat de ce nu o intereseaza intalnirile pe nevazute: „Nu pot sa ma gandesc la ceva ce urasc mai mult decat sa stau in fata cuiva pe care nu-l cunosc, sunt sanse sa nu-l plac si atunci trebuie sa stau si sa-l privesc cum mananca.”

Ce fel de barbati prefera Kate Beckinsale

Kate Beckinsale a declarat anterior ca ii plac „tipii veseli”. Actrita britanica a fost casatorita cu Len Wiseman, regizorul filmului „Underworld”, din 2004 pana in 2019. Ea are o fetita, Lily Mo, cu actorul Michael Sheen, cu care a avut o relatie intre anii 1995 si 2003.

Kate Beckinsale, despre dreptul oricarei femei de a avea un iubit mai tanar: „Vad mereu barbati care fac la fel“

Recent, Kate Beckinsale a avut o relatie cu muzicianul canadian Goody Grace dupa ce s-a despartit de comediantul Pete Davidson, membru al distributiei show-ului de televiziune „Saturday Night Live”.

Foto: Getty Images.