6 vedete care nu conduc. Unele dintre ele sunt terifiate de ideea de a se afla la volan!

1
De Alice Papuc
18 apr. 2023

Sunt talentate, cunoscute si par ca nu se confrunta deloc cu dificultati. Cu toate acestea, exista vedete care nu conduc sau care nu se descurca in anumite situatii intampinate in trafic. Iata care sunt acestea!

Ai crede ca aceste persoane nu au nicio problema legata de condus. Este usor sa iti imaginezi ca vedetele sunt extrem de confortabile la volanul unei masini si ca nimic nu le poate intimida. Cu toate acestea, teama de condus este mai des intalnita decat te-ai astepta. Iata o lista cu 6 vedete care nu conduc si care nu poseda abilitatile unui sofer iscusit!

Bella Throne

Foto: Instagram/Bella Thorne

„Nu conduc”, a declarat indragita Bella Throne intr-un interviu acordat US Magazine in decembrie 2022. Mai mult decat atat, in 2015 aceasta a spus deschis la Entertainment Tonight ca sufera de „frica de condus”.

Cardi B

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

In ciuda colectiei sale impresionante de masini, Cardi B i-a impartasit lui  James Corden  in decembrie 2018 ca nu conduce. „Am un Lamborghini, un Bentley, un Maybach si mai am si un Suburban”, a spus Cardi B. Cand James Corden a intrebat-o ce face cu aceste masini daca ea nu conduce, Cardi a raspuns simplu „Poze.”

Teddi Mellencamp

Teddi a impartasit cu fanii sai pe Instagram in anul 2020 ca tinde sa conduca doar in locuri care ii sunt cunoscute. A mai subliniat faptul ca acest comportament este o consecinta a anxietatii.

Ganduri negative care iti afecteaza energia feminina

Kate Beckinsale

Actritei i-a fost cerut sa conduca in timp ce filma pentru pelicula din 2013 „The Face of an Angel”. Cu toate acestea, ea a respins rapid cererea, motivand ca nu stie sa conduca. „Am primit un telefon de la managerul meu pentru a-mi spune: „Poti invata sa conduci in urmatoarele patru zile?”, relateaza Kate.

Lena Dunham

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham)

Lena Dunham a declarat in mod public ca teama ei de condus este una cat se poate de reala. „Eu nu conduc. Nu se va intampla. Unele persoane nu sunt menite sa fie mame, iar altele nu sunt menite sa conduca.”

Teoria culorilor in machiaj: cum functioneaza acest trend viral pe TikTok

Ed Sheeran

Foto: Getty Images

Indragitul cantaret a facut si el parte din lista acelor vedete care nu conduc, cel putin pentru o perioada de timp. In anul 2014 Sheeran a impartasit cu Us Weekly faptul ca „nu poate conduce”. Cu toate acestea, in 2015 cantaretul s-a pus pe treaba. „Am trecut examenul de conducere ieri”, a impartasit cu urmaritorii sai pe Twitter in 2015.

Foto: Instagram/Kate Beckinsale; Getty Images