Ed Sheeran vorbeste deschis despre diagnosticul de cancer al sotiei

1
De Maria Constantin
11 mai 2023

Artistul britanic prefera sa-si tina viata privata departe de interesul publicului si al presei. Si nimeni nu-l poate acuza, pentru ca are un motiv important.

Ed Sheeran s-a retras de pe retelele de socializare pentru a face o pauza in cariera si a calatori mai mult. Chiar si cand mai posteaza ceva pe retele, rareori divulga prea mult despre casnicia sa, despre viata de parinte si despre viata personala.

Cantaretul si compozitorul in varsta de 32 de ani a lansat un serial documentar de patru episoade pe Disney+, intitulat „Ed Sheeran: The Sum of It All”, in care vorbeste deschis despre dignosticul de cancer pe care l-a primit sotia lui, scrie Marie Claire.

Cherry a fost diagnosticata cu o tumoare in timpul celei de-a doua sarcini, dar a fost nevoita sa astepte pana dupa nastere pentru a incepe tratamentul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

In noul serial, Ed si Cherry discuta despre diagnostic si povestesc cum s-au descurcat cu aceasta realitate dificila.

„Am fost diagnosticata cu cancer la inceputul anului, ceea ce a fost un mare necaz. M-a facut sa reflectez la mortalitatea noastra. N-as accepta niciodata sa fac asa ceva, dar m-a facut sa ma gandesc ‘Oh, daca mor, ce perceptie vor avea oamenii despre mine? Ce las in urma?'”, a spus Cherry intr-un scurt fragment din primul episod, lansat in avanpremiera.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

„Pentru Ed, toata treaba e ca vrea sa le zica oamenilor ‘Nu-s doar masinaria asta muzicala. Nu-s doar acest robot care incearca sa fie Nr. 1. Sunt un tata, sunt un fiu, sunt un prieten. N-a fost asa pana anul acesta, cand am aflat ca as putea muri'”, a adaugat ea.

Ed a spus ca momentul in care a aflat despre problema de sanatate a sotiei lui a fost „oribil”.

Pentru a face fata acestei vesti ingrozitoare, autorul piesei „Shape of You”, a scris o multime de melodii.

Angelina Jolie, mesaj emotionant pe Instagram despre mama ei: „Trimit toata dragostea mea celor care au pierdut pe cineva drag”

Cherry – care are doua fiice, Lyra si Jupiter, cu Ed – a continuat: „Cand i se intampla ceva foarte intens, scrie o piesa.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

In acelasi episod, care a fost lansat pe 3 mai, Ed i-a multumit sotiei sale pentru ca i-a schimbat viata: „Este cel mai uimitor lucru din viata mea despre care nimeni nu stie. Totul din viata mea a mers mai bine de cand sunt cu ea.”

Ed Sheeran, desemnat artistul deceniului

Despre albumul sau, „Subtract”, Ed a dezvaluit ca a fost creat intr-o perioada grea din viata lui: „Am lucrat un deceniu la Substract, incercand sa schitez albumul perfect acustic, scriind si inregistrand sute de piese cu o viziune clara a ceea ce am vrut sa fie. Apoi, la inceputul lui 2022, o serie de evenimente mi-a schimbat viata, sanatatea mintala si in cele din urma modul in care priveam muzica si arta.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

„Scrierea cantecelor este teoria mea. Ma ajuta sa dau un sens sentimentelor mele. Am scris fara sa ma gandesc la cum ar trebui sa fie piesele, am scris indiferent ce s-a intamplat. Si in doar o saptamana, am inlocuit un deceniu de munca cu cele mai negre visuri ale mele”, a continuat el.

Toni Braxton a trecut printr-o operatie traumatizanta dupa complicatiile provocate de lupus

„In mai putin de o luna, sotia mea insarcinata a aflat ca are o tumoare, fara nicio sansa de tratament pana dupa nastere. Asta mi-a deschis usa din suflet. Pentru prima oara nu incerc sa concep un album care sa le placa oamenilor, ci fac ceva care este sincer si adevarat despre viata mea de adult”, a mai spus Sheeran.

Foto: depositphotos.com