Kesha a fost la un pas de moarte dupa ce si-a inghetat ovulele: Vedeta a avut complicatii grave

1
De Maria Constantin
29 iun. 2023

Artista a stat noua zile in spital din cauza unor complicatii serioase capatate in urma procedurii de recoltare a ovulelor.

„Aproape am murit in ianuarie”, este titlul de pe coperta revistei Self dupa ce Kesha Rose Sebert a dezvaluit experienta dificila prin care a trecut la inceputul acestui an. Dupa mai multe luni, cantareata si compozitoarea americana in varsta de 36 de ani a reusit sa se recupereze complet, relateaza Page Six.

Complicatiile au fost provocate, in parte, de o reactie a sistemului imunitar slabit, a spus artista. Primul semn al problemelor de sanatate a fost faptul ca se simtea foarte slabita si abia mai putea sa mearga dupa un concert sustinut in Bahamas. Dupa ce a trecut prin procedura de recoltare a ovulelor, ea a ramas noua zile intr-un spital din Miami.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kesha (@iiswhoiis)

Kesha a explicat de ce i-a luat o jumatate de an sa vorbeasca despre experienta sa. „Toata lumea are sentimentul acela ca daca povestesti prin ce ai trecut, e ca si cum ai invita lumea sa abia o perere despre asta. Nu am fost pe deplin pregatita pentru asta”, a marturisit ea.

Cum a reactionat Megan Fox dupa ce un politician a sustinut ca isi obliga copiii sa poarte haine de fete

Interviul survine la doua luni dupa ce Kesha a spus pentru revista Rolling Stone ca s-a logodit in secret, dar apoi a rupt logodna. Ea nu a dezvaluit numele partenerului sau actual.

Vedeta a avut anterior relatii cu scriitorul Brad Ashenfelter si cu bateristul Alex Carapetis.

In iunie anul trecut, ea a scris pe Instagram ca nu isi defineste orientarea sexuala ca fiind gay sau heterosexuala, ci „deschisa la orice”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kesha (@iiswhoiis)

Ea a revenit saptamana trecuta asupra acestui subiect. „Una dintre cele mai mari probleme din viata mea a fost sa cresc stiind ca nu eram complet o persoana heterosexuala si sa merg din biserica in biserica ca sa-mi gasesc comunitatea… Am gasit propria versiune a lui Dumnezeu in ultimii trei ani”, a spus ea.

Foto: depositphotos.com