Matt Czuchry stie un secret urias despre Rory din „Fetele Gilmore“

1
De Maria Constantin
29 ian. 2021

Actorul american a aflat cine e tatal copilului lui Rory Gilmore. El nu vrea sa sufle nicio vorba despre ceea ce stie.

Matt Czuchry e hotarat sa nu divulge secretul pe care il cunoaste. In miniseria „Gilmore Girls: A Year in the Life”, din 2016, Rory Gilmore (Alexis Bledel) a dezvaluit ca era insarcinata, dar nu a anuntat identitatea tatalui. Czuchry, al carui personaj, Logan Huntzberger, a fost cu siguranta un candidat, stie raspunsul, dar nu vrea sa-l spuna, scrie Us Weekly.

„Creatoarea Amy Sherman-Palladino si producatorul executiv Dan Palladino mi-au spus cine e tatal copilului si mi-au zis: ‘Da, poti sa spui ce vrei’. Nu a fost nevoie deloc, mai intai pentru ca e treaba lor. Si apoi, e serialul lui Amy si Dan, al lui Lauren si Alexis. Nu-i al meu. Si nu cred ca este momentul potrivit sa spun cine e sau cine nu e”, a spus actorul in varsta de 43 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gilmore girls (@gilmoregirls)

„In plus, daca ne intoarcem, ei s-ar putea sa se razgandeasca. Deci s-ar putea sa devina altcineva. Acestea sunt motivele pentru care n-o sa spun ce mi-au zis pe platouri”, a mai spus acesta.

Au incercat sa-l imbete si sa-l faca sa vorbeasca

Czuchry s-a tinut tare si a rezistat la toate tentativele anturajului sau de a-l face sa vorbeasca. Ba chiar s-a incercat si ametirea lui cu alcool pentru a fi mai usor de tras de limba.

„E amuzant, pentru ca am multi prieteni dragi, iar sotia prietenului meu e mare fan al ‘Fetelor Gilmore’ de mult timp. Iesim sa bem ceva. Au turnat bautura in mine si au incercat sa ma faca sa spun! Nimic… Nu le-am zis cine e”, a dezvaluit starul.

Daca „Fetele Gilmore” va reveni cu un nou sezon, Czuchry are deja cateva idei despre scenariu si despre personajul sau: „Daca l-as scrie eu, Logan ar ramane cu Rory. Cred ca Logan a fost un personaj care a fost presat foarte mult de familie. Dorea sa-si urmeze inima si dragostea, care era Rory, dar cand era mai tanar nu avea puterea sa faca asta. Astea fiind spuse, el a cerut-o de sotie pe Rory si era pregatit sa-si sfideze familia. Dar Rory, daca oamenii isi amintesc, a socotit ca nu-i momentul potrivit… El ar face orice pentru ea, chiar si sa renunte la afacerea familiei.”

Relatiile de prietenie din serialele preferate si ce putem invata din ele

Czuchry a spus ca ar fi norocos sa lucreze din nou cu Palladino, adaugand ca toti colegii din serial, inclusiv Bledel (39 de ani), Graham (53 de ani) si Milo Ventimiglia, sunt foarte importanti pentru el.

Pana cand vom avea alte vesti despre „Fetele Gilmore”, starul din „Good Wife” poate fi vazut jucand rolul lui Conrad Hawkins in serialul „The Resident”. Sezonul 4 al acestei productii cu tematica medicala a avut premiera pe Fox, pe 12 ianuarie.

Foto: PR.