Naomi Watts, formula siluetei perfecte la 50 de ani: A renuntat la faina, zahar si lactate, dar cedeaza la cartofii prajiti

1
De Maria Constantin
6 sept. 2019

Actrita australiana a pozat in costum de baie intr-un pictorial superb, dezvaluind o silueta pentru care o pot invidia femei mult mai tinere.

Pentru Naomi Watts, 50 de ani pare mai degraba o varsta indepartata, la care va ajunge candva, nicidecum pragul pe care l-a trecut deja. Vedeta a realizat un pictorial cu tema „Women Run The World” („Femeile conduc lumea”) pentru editia din luna septembrie a revistei Shape.

Watts ne arata in cateva imagini foarte reusite cat de bine se mentine in forma, dar dezvaluie si cum reuseste sa aiba o silueta perfecta: „In clipa in care imi impun o restrictie la mancare, ajung sa ma revolt si sa nu fac ce trebuie”, a explicat ea intr-un interviu acordat acestei publicatii . „Asa ca-mi permit cateva scapari. Am crescut in anii ’70, cand mama era hippie si facea singura paine sau gatea meniuri vegetariene. Deci asta e mancarea care mi se potriveste. Supersanatos. La asta ravnesc”, a mai spus actrita.

Fosta sotie a actorului Liev Schreiber (51 de ani), cu care are doi copii, a explicat liniile pe care le urmeaza dieta sa: „Cand am ramas prima oara insarcinta, am scos din dieta faina, zaharul si lactatele si-mi amintesc ca beam foarte mult suc de iarba de grau. Asa ca am incercat sa raman pe asta, dar e o camera cu mai multe usi. Nu inseamna ca nu mai mananc cartofi prajiti.”

„Am renuntat la sucul de iarba de grau. De fapt, imi vine sa vomit numai cand ma gandesc la el”, a precizat actrita.

Trucuri de machiaj: totul cat mai simplu!

Naomi Watts a vorbit pentru publicatia citata si despre trucurile ei de machiaj. Principiul pe care se bazeaza este „mai putin inseamna mai mult”: „Nu ma pricep la machiaj sau la coafura, sa fiu sincera. Sunt genul care se imbraca in cinci minute. Asa ca mai putin machiaj e perfect pentru mine – folosesc cam patru produse”, a punctat ea.

„Am sprancenele stufoase, asa ca am grija sa le pensez. Nu folosesc rimel, pentru ca am ochii sensibili. Imi plac pudra Beautycounter si rujurile lor. Iar lotiunea lor hidratanta Dew Skin e un produs esential pentru mine – imi place sa vad ca pielea respira. Si pot sa fac totul in masina”, a explicat vedeta.

Foto: Getty Images.