Primele imagini cu actrita Elizabeth Debicki in rolul Printesei Diana, pentru noul sezon „The Crown”

the crown elizabeth debicki
1
De Denisa Toma
11 aug. 2021

Actrita australiana a fost fotografiata pe platourile de filmare impreuna cu doi tineri actori, care par sa ii interpreteze pe fiii Printesei Diana, William si Harry.

Actrita australiana Elizabeth Debicki a fost fotografiata filmand pentru serialul Netflix „The Crown” la Conacul Ardverikie din Scotia, oferind primele imagini cu actrita in rolul Printesei Diana. Ea era pe platoul de filmare alaturi de doi copii actori care purtau camasi identice, cu dungi, ce pareau sa ii interpreteze pe fiii Dianei, William si Harry.

Debicki, in varsta de 30 de ani, va interpreta rolul Printesei de Wales in ultimele doua sezoane ale serialului The Crown, preluand stafeta de la actrita Emma Corrin, care a jucat rolul Printesei Diana in sezonul patru. Netflix a anuntat decizia de casting in luna august 2020.

the crown elizabeth debicki

„Spiritul Printesei Diana, cuvintele si actiunile sale traiesc in inimile multor oameni. Este un adevarat privilegiu si o onoare sa ma alatur acestei serii, care m-a fascinat de la primul episod”, a transmis Elizabeth Debicki in cadrul unei declaratii oficiale. Actrita a mai jucat in filme precum „The Great Gatsby”, „The Night Manager” si „Tenet”.

Actorii din „The Crown” sunt inlocuiti pe masura ce personajele istorice inainteaza in varsta

Creatorii serialului „The Crown” inlocuiesc actorii la fiecare cateva sezoane, pe masura ce personajele istorice imbatranesc. Debicki se alatura actritei Imelda Staunton, care va interpreta rolul Reginei Elisabeta, Jonathan Pryce in rolul Printului Philip si Lesley Manville care va fi Printesa Margaret.

Dupa ce au fost publicate primele imagini oficiale cu Staunton in rolul Reginei, ea a fost observata la scurt timp filmand pentru serial. Vedeta din Harry Potter, in varsta de 65 de ani, a fost vazuta filmand impreuna cu actrita britanica Claudia Harrison, care interpreteaza rolul Printesei Anne, singura fiica a Reginei Elisabeta.

Serialul va avea sase sezoane

Dupa ce a anuntat initial ca „The Crown” se va incheia dupa al cincilea sezon, Peter Morgan, creatorul serialului, s-a razgandit si a decis sa extinda seria.

„Pe masura ce am inceput sa discutam despre actiunea din sezonul 5, a devenit clar ca pentru a face dreptat bogatiei si complexitatii povestii trebuie sa revenim la planul original de a avea sase sezoane”, a anuntat Morgan in iulie 2020. „Ca sa fie clar, sezonul 6 nu ne va aduce aproape de prezent – ci ne va permite doar sa acoperim aceeasi perioada, in detaliu”, a adaugat el, potrivit people.com.

Sezonul 6 va aduce povestea pana la inceputul anilor 2000, dar se va opri inainte de perioada in care Kate Middleton si Meghan Markle au intrat in Familia Regala.

Foto: Instagram