Rachel Zegler, noua printesa Disney: Actrita va fi Alba ca Zapada in noul remake

1
De Maria Constantin
24 iun. 2021

Actrita din „West Side Story” va interpreta rolul principal in „Alba ca Zapada“, remake pregatit de Disney.

Rachel Zegler a fost aleasa sa interpreteze rolul principal in remake-ul „Snow White” („Alba ca Zapada”), care va fi lansat de Disney. Anuntul a fost facut dupa mai multe luni de auditii, scrie Deadline.

O sursa a declarat pentru site-ul citat ca actrita cu origini columbiene a impresionat la probele sustinute, iar rolul Mariei din „West Side Story”, remake-ul regizat de Steven Spielberg, a contat in alegerea sa pentru „Snow White”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de rachel zegler (@rachelzegler)

„Abilitatile vocale extraordinare pe care le are Rachel sunt doar primele ei daruri”, a declarat Marc Webb pentru Deadline. „Puterea, inteligenta si optimismul ei vor deveni parte integranta a redescoperirii bucuriei in aceasta poveste clasica Disney”, a adaugat el.

Alba ca Zapada se intoarce dupa 84 de ani

Faza de productie va incepe in 2022, insa data lansarii nu a fost inca anuntata, relateaza Deadline. Filmul va fi produs de Marc Platt („La La Land”, „Cruella”), iar regia ii va reveni lui Webb („The Amazing Spider-Man”, „500 Days of Summer”).

Disney dezvolta remake-ul „Snow White” din 2016. Noul film va fi realizat la 84 de ani de la lansarea filmului „Alba ca Zapada si cei sapte pitici”, in 1937, bazat pe basmul fratilor Grimm, prima productie integral animata creata de Disney.

Tot ce trebuie sa stii despre originile personajului Cruella de Vil, inainte de a vedea ultima productie Disney

Remake-ul va prelua povestea si muzica din filmul original. Benj Pasek si Justin Paul („La La Land”, „Dear Evan Hansen”, „The Greatest Showman”) vor compune piese noi pentru aceasta adaptare.

Potrivit unor surse citate de Harper’s Bazaar, Disney a prevazut un termen generos pentru productia acestui film intrucat urmareste sa obtina cea mai buna muzica, iar conducerea studiourilor este multumita de ceea ce au lucrat Benj Pasek si Justin Paul pana acum.

Foto: Instagram/@rachelzegler