Selma Blair isi acuza fostul iubit de violenta domestica

1
De Teodora Tirca
11 mart. 2022

Actrita din „Cruel Intentions” a obtinut un ordin de restrictie impotriva fostului ei iubit, Ronald Carlson.

Blair a reusit sa obtina ordinul dupa ce Carlson a fost arestat luna trecuta pentru violenta domestica. Entertainment Tonight a obtinut miercuri actele instantei, care detaliau atacul ce a avut loc pe 22 februarie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PerezHilton.com (@perezhilton)

Conform datelor, Carlson a ajuns acasa la Blair pentru a lasa un televizor, iar actrita era foarte slabita din cauza unui tratament recent pentru scleroza multipla, afectiunea de care sufera, si, prin urmare, nu a putut sa-l ajute. El a ajuns sa o atace, tipand: „esti inutila, nu poti face nimic, nu poti iubi pe nimeni, esti o infirma”. Potrivit lui Blair, ea a raspuns cu „Nu merit asta, pot sa fac toate astea mult mai bine decat tine”. Carlson s-a infuriat, apoi a incercat sa o sufoce pe canapea, punandu-si mainile peste nasul si gura ei pana cand a ramas inconstienta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selma Blair (@selmablair)

Politia a sosit la fata locului si Blair a fost dusa la spital pentru evaluare. Carlson a fost arestat pentru violenta in familie cu rani corporale. Blair a reusit sa obtina un ordin de protectie de urgenta de cinci zile, iar Carlson a depus o cerere pentru un ordin de protectie propriu impotriva lui Blair. El sustine ca ea minte si ca ea este, de fapt, cea care l-a atacat, sarind la el si incercand sa-i zgarie fata. Cererea lui nu a fost acceptata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selma Blair (@selmablair)

In august, actrita a dezvaluit ca si-a pierdut capacitatea de a vorbi, s-a luptat cu durerea cronica si si-a pierdut capacitatea de a-si folosi piciorul stang; cu toate acestea, dupa tratamentul cu celule stem, se descurca mult mai bine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selma Blair (@selmablair)

„Am evoluat mult spre bine”, a spus ea pentru publicatia People. „Sunt in remisie. Celulele stem m-au pus in remisie. A fost nevoie de aproximativ un an pentru ca inflamatia si leziunile sa scada cu adevarat”.

Foto: Instagram/@selmablair