Sylvester Stallone a urmat o dieta atat de stricta pentru „Rocky III”, incat ajunsese sa aiba probleme de memorie

1
De Maria Constantin
6 iul. 2023

Protagonistul reality show-ului „The Family Stallone” a dezvaluit ca ajunsese sa bea 25 de cafele pe zi cand avea filmari.

Rocky Balboa este unul dintre cele mai celebre personaje din istoria filmului, dar lui Sylvester Stallone nu i-a fost deloc usor sa intre in pielea acestui erou.

„Obisnuiam sa beau vreo 25 de cafele pe zi cand faceam ‘Rocky III'”, a povestit actorul pentru The Wall Street Journal despre rutina lui de fitness in timpul filmarilor din 1982.

„Tot micul dejun era, poate, compus din doua batoane cu cereale facute din orez brun si zece cesti de cafea, fiindca voiam sa-mi pastrez grasimea din corp sub 2,8%”, a spus el.

Dieta lui Stallone a fost atat de restrictiva, incat i-a afectat memoria. „Mi-am uitat numarul de teledon. Mancam doar ton. Memoria mea a fost praf, s-a dus complet”, a povestit actorul in varsta de 76 de ani. „Am avut tot felul de efecte de degradare fizica. Dar a fost pentru o cauza”, a spus el.

In prezent, Stallone nu mai bea atat de multa cafea. „Am reflux, asa ca a trebuit s-o reduc”, iar micul dejun este in sarcina sotiei, Jennifer Flavin, in varsta de 54 de ani, scrie People.

„Sotia se ocupa de micul dejun. E uimitor. Avocado, patru oua, branza de vaca, trei felii de pepene si struguri”, a spus el.

Stallone si Flavin, care s-au impacat anul trecut dupa ce au depus actele de divort, isi prezinta viata de zi cu zi in productia Paramount „The Family Stallone” in care apar si cele trei fiice – Sophia (26 de ani), Sistine (24 de ani) si Scarlet (21 de ani), care dezvaluie de multe ori rutina de fitness a tatalui lor.

„Imi pun bentite, palarii de cowboy, doar ca sa rup rutina. Fac lucruri din astea doar ca sa ramana interesant. E foarte greu sa faci miscare singur”, a spus el.

Motivul surprinzator care a destramat casnicia de 25 de ani a lui Sylvester Stallone

Stallone recunoaste ca regimul sau din prezent nu seamana nici pe departe cu cel din perioada in care il interpreta pe Rocky Balboa. „Am trecut de la ridicarea greutatilor obisnuite la benzi si cabluri. E ca o terapie fizica. Cand faci exercitii la bara folosesti diferite miscari si iti mentii tot timpul acele articulatii in miscare”, a explicat starul.

„Am avut cinci operatii la spate, doua la umeri, trei la gat si la ambii genunchi. Sunt bionic”, a spus el, amuzat.

Simtul umorului il ajuta pe Stallone sa se mentina in forma. „Incerc sa vad viata cu ochii unui tigru si cu simtul umorului”, a spus el, facand trimitere la tema melodiei din filmele „Rocky”.

„Nu trebuie sa te chinuiesti singur. O face lumea destul. Da-ti o pauza. Nu-i usor, dar fara umor, chiar nu mai e o lume frumoasa”, a adaugat Stallone.

Foto: depositphotos.com