Motivul surprinzator care a destramat casnicia de 25 de ani a lui Sylvester Stallone

1
De Maria Constantin
31 aug. 2022

Multe lucruri pot duce la un divort. De data aceasta, cel mai bun prieten al omului s-a transformat in cel mai rau cosmar al sotiei lui.

Jennifer Flavin a cerut divortul dupa ce ea si Sylvester Stallone au avut o cearta monstruoasa din cauza Rottweiler-ului lor, a anuntat joi TMZ.

Actorul in varsta de 76 de ani a fost cel care a adus in casa patrupedul, al carui nume este Dwight, ca masura de protectie pentru familie. Sotia lui, insa, s-a opus, iar insistenta lui Stallone de a aduce cainele in casa a scos-o din sarite. In loc sa ajunga la un compromis, cei doi s-au angrenat intr-o cearta care a degenerat, scotand la iveala si alte probleme ale casniciei, relateaza Page Six.

Starul si-a impus punctul de vedere, dar va ramane cu cainele, nu si cu sotia.

El va folosi patrupedul pentru a-si promova noul film, „Tulsa King”. In schimb, casnicia lui cu Flavin (54 de ani) s-a destramat dupa 25 de ani.

Celalalt caine al actorului, celebrul bullmastiff din seria „Rocky”, ar putea fi si el un factor al despartirii – cert este ca actorul si-a acoperit un tatuaj cu chipul sotiei cu cea a cainelui.

De ce divorteaza celebritatile? Iata ce spun expertii

Flavin a depus cererea de divort pe 19 august la un tribunal din Palm Beach County, Florida. Fostul model sustine in documentele inaintate instantei ca mariajul lor este „rupt iremediabil”. Flavin arata ca sotul ei s-a angajat in „disiparea, epuizarea si/sau risipa intentionata a bunurilor conjugale”.

„Imi iubesc familia. Ne ocupam amical si in privat de aceste probleme personale”, a fost singurul comentariu pe care Stallone l-a facut saptamana trecuta pentru Page Six.

Meghan Markle, chemata in instanta: Ducesa a fost data in judecata de sora ei vitrega

Sylvester Stallone si Jennifer Flavin s-au casatorit in mai 1997, dupa ce s-au cunoscut intr-un restaurant, cu zece ani inainte. Ei au trei fiice: Sophia (25 de ani), Sistine (24 de ani) si Scarlet (20 de ani).

Actorul a mai fost casatorit cu Sasha Czack, intre 1974 si 1985, si cu Brigitte Nielsen, din 1985 pana in 1987. Impreuna cu Czack a avut un fiu, Sage, care a murit in iulie 2012. Ei mai au un baiat, Seargeoh, in varsta de 43 de ani.

Foto: Instagram/Sly Stallone