De ce divorteaza celebritatile? Iata ce spun expertii

1
De Alice Moisescu
2 nov. 2018

De la oamenii de rand, pana la marile vedete, divortul poate fi un nou trend, iar motivele sunt din ce in ce mai variate.

Lipsa comunicarii, diferentele ireconciliabile, adulterul… sunt doar cateva dintre cauzele ce se pot solda cu un divort in zilele noastre. Care sunt, insa, motivele pentru care vedetele de peste hotare aleg sa mearga pe drumuri diferite? Psihologii le mentioneaza cel mai adesea pe cele de mai jos:

Infidelitatea

Adulterul pare a fi cel mai frecvent motiv pentru care vedetele uita de dragostea pe care si-au jurat-o si divorteaza.

Unul dintre cele mai mediatizate cazuri ale tuturor timpurilor a fost cel ce a dus la destramarea cuplului format din Sandra Bullock si Jesse James, cuplu aparent solid, acestia divortand dupa un mariaj de cinci ani.

Programul incarcat

Cand munca urca pe primul loc in clasamentul prioritatilor, familia are cel mai mult de suferit. Astfel apar certurile, disputele, neintelegerile de tot felul, iar in cazul in care partenerii nu reusesc sa acorde mai mult timp pentru sanatatea relatiei lor, problema se solutioneaza printr-un divort. Un bun exemplu este aici casnicia dintre Jennifer Lopez si Marc Anthony. Desi frumoasa artista a avut o viata amoroasa tumultoasa, casnicia alaturi de Marc parea a avea sanse reale de reusita. A fost cel mai lung mariaj al acesteia, cei doi hotarand, insa, sa divorteze dupa 7 ani de casnicie. Desi au existat multe speculatii legate de motivul separarii, se pare ca adevarata cauza a fost lipsa timpului petrecut impreuna.

„Am hotarat  sa punem capat casniciei. A fost o decizie foarte grea. Este un moment dureros pentru noi si am aprecia daca ne-ati respecta intimitatea”, declara Marc la vremea respectiva.

Diferenta de varsta

Au fost casatoriti pret de 6 ani si au fosrmat unul dintre cele mai stabile si mai frumoase cupluri de la Hollywood. Demi Moore si Ashton Kutcher si-au spus adio, in final. Sunt poate cel mai bun exemplu din lumea celebritatilor ca, mai devreme sau mai tarziu, diferenta mare de varsta in cuplu pune probleme.

Strategie de marketing

Kim Kardashian si Kris Humphries fac parte dintre cuplurile cu cel mai rapid divort. Motivul? Kim a scris in actele oficiale ca despartirea a aparut din cauza „diferentelor ireconciliabile”. Presa de scandal a scris inca de la vestea logodnei celor doi ca mariajul lor este doar o strategie de marketing, acesta avand o durata de doar 2 luni.

Dorinta de a avea copii

Nick Loeb si Sofia Vergara erau logoditi atunci au intrerupt relatia din cauza faptului ca Nick isi dorea cu ardoare copii si Sofia… nu. Dorinta de intemeiere a unei familii este foarte importanta in unele cupluri, insa multe dintre celebritatile de peste hotare se focuseaza pe cariera si pe zona profesionala. Astfel ca viata de cuplu si cea de familie ocupa un loc secund. De aici si rupturile tot mai des intalnite in randul celebritatilor de la Hollywood.

Foto: Shutterstock.com