6 motive pentru care o femeie puternica nu se teme sa divorteze

1
De Alice Papuc
31 mart. 2023

Nimeni nu se casatoreste cu gandul ca va divorta intr-o buna zi. Cu toate acestea, oamenii se despart, iar divortul este un lucru care se intampla.

Divortul este un lucru neplacut, este de la sine inteles. Chiar si atunci cand stii din tot sufletul ca relatia pe care o parasesti (sau urmeaza sa o parasesti) este o relatie toxica pentru tine, sentimentul de esec este devastator. Cu toate acestea, o femeie puternica se va alege pe ea: va iesi dintr-o relatie nefericita si va parasi un partener toxic. Iata 6 motive pentru care nu trebuie sa te temi de divort:

Cum iti dai seama ca un barbat se teme de angajamente: poti construi o relatie serioasa cu el?

O femeie puternica nu va tolera acele lucruri care nu ii fac bine

Stii exact despre ce vorbesc: acele nopti in care adormi plangand, acele momente in care simti ca partenerul nu te apreciaza deloc si in care simti ca nu valorezi nimic. O femeie puternica va realiza ca nu merita sa fie tratata asa si se va alege pe ea. Va avea grija de ea si va parasi o relatie toxica, fiind pregatita pentru un nou inceput. Oricat de tare ar speria-o acest inceput.

Stie deja ca merita mai mult

O femeie puternica stie ca merita mai mult. Isi va depasi conditia si va face ceea ce este bine pentru ea. Chiar daca acum te simti pierduta, faptul ca ai puterea de a pleca arata ca esti mai stapana pe situatie decat crezi.

O femeie independenta nu poate fi „obligata” sa ramana intr-o relatie

O femeie independenta nu poate fi „obligata” de contexte sociale sau economice sa ramana alaturi de un barbat. O femeie independenta stie deja cum sa aiba grija de ea insasi.

Ce trebuie sa stii despre inghetarea ovulelor, cel mai dezbatut subiect in social media

Mai bine singura, decat intr-o relatie nefericita

O femeie care isi cunoaste adevarata valoare nu se va teme sa fie singura. Stie deja ca o relatie nefericita este mult neplacuta decat singuratatea. Se va bucura de propria companie si nu se va teme sa petreaca timp de una singura. Stie ca partenerul ideal va veni la momentul potrivit.

Divortul te pregateste, in realitate, pentru partenerul potrivit

Ideea conform careia relatia nefericita in care te afli este singura ta sansa la dragoste este complet eronata. Realitatea este ca iti vei continua viata stiind cine esti si ce anume iti doresti. Stii deja de ce anume trebuie sa te feresti si stii ce calitati iti doresti de la viitorul tau partener.

O femeie puternica este pregatita sa investeasca in ea

O femeie puternica nu se teme sa investeasca in ea si intr-o viata mai buna. Este pregatita pentru noi oportunitati si stie ca va face fata oricarei provocari. Chiar daca acum ii este greu, ea va fi bine. Timpul este cel mai bun medicament, inclusiv pentru divort.

Foto: depositphotos.com