Tot ce trebuie sa stii despre sezonul 3 din „You“: Cum evolueaza povestea de dragoste si ce personaje noi apar

1
De Maria Constantin
7 nov. 2020

Al treilea sezon al serialului va fi lansat pe Netflix in 2021. Iata ce se stie acum despre aceasta productie.

Din 2018, cand a fost lansat, si pana astazi, „You” a castigat o multime de fani. Vestea buna e ca sezonul 3 se afla tot mai aproape, iar Netflix a confirmat ca va difuza aceasta parte anul viitor. Harper’s Bazaar dezvaluie tot ce se stie acum despre noul capitol din povestea lui Joe Goldberg.

Vom vedea sigur sezonul 3 in 2021

Asa cum Netflix a anuntat pe 14 ianuarie, noul sezon din „You” va avea 10 episoade. TVLine a confirmat atunci ca sezonul 3 va sosi in 2021, dar nu a precizat cand.

Anuntul survine la cateva saptamani dupa ce Penn Badgley, care il interpreteaza pe Joe Goldberg, a scapat un indiciu intr-un interviu pentru Entertainment Tonight. Intrebat despre Love Quinn, personajul interpretat de Victoria Pedretti, el a raspuns imediat: „Indraznesc sa spun, in al treilea sezon…” – si imediat dupa aceste cuvinte si-a dat seama ce a spus, a lasat capul pe spate si a incercat sa-si retracteze afirmatia. „Efectiv nu stiu nimic despre al treilea sezon”, a spus el.

Cand realizatorul interviului a incercat sa-l preseze pentru a obtine mai multe detalii, Badgley s-a scuzat: „Tehnic nu pot… adica doar neoficial”, a spus actorul.

Penn Badgley si Victoria Pedretti se intorc

Daca e sigur ca vom avea sezonul 3, o alta veste buna este ca ii vom revedea impreuna pe actorii din rolurile principale. Netflix a confirmat ca Badgley si Pedretti isi vor relua rolurile. De asemenea, o alta pereche se intoarce: creatorii serialului, Sera Gamble si Greg Berlanti, vor lucra din nou ca producatori executivi.

Gamble a vorbit in podcast-ul Watch With Us, transmis de Us Weekly, despre dinamica relatiei dintre Joe si Love in urmatorul sezon: „El va avea un copil, iar Love s-a transformat din fata perfecta pe care el incearca s-o castige intr-o fata adevarata, care poate nu este ceea ce el se astepta… ci mai degraba o sotie.”

Productia a fost reluata

Netflix a confirmat aceasta informatie postand un selfie cu Badgley care s-a pozat cu o masca cu tematica „You”. „Va recomandam sa stati tot timpul la cel putin doi metri de Joe Goldberg. Sezonul 3 din YOU este din nou in productie”, a scris platforma de streaming pe Twitter.

Noul sezon va avea „sange proaspat”

In octombrie s-a anuntat ca Badgley si Pedretti vor fi acompaniati de doua noi personaje in urmatorul sezon. Asa cum a mentionat pagina de Twitter a platformei Netflix, sezonului 3 din You i se alatura sange proaspat: „Shalita Grant o va interpreta pe Sherry, o ‘mamafluencerita’ care pare cu picioarele pe pamant, dar de fapt este o fata care vrea doar sa o introduca pe Love in cercul ei social.”

Totodata, din distributie va face parte si Travis VanWinkle, care il va interpreta pe instaritul Cary. Acesta il invita pe Joe in anturajul sau. Ramane de vazut daca noile personaje vor supravietui acestui sezon, noteaza Harper’s Bazaar.

Deadline a anuntat ca Scott Speedman din serialul „Animal Kingdom” va avea un rol recurent. „Speedman il va juca pe Matthew, un CEO de succes, sot si tata necomunicativ. Este retinut, uneori misterios, si are tendinta de a sta retras, ceea ce ascunde o emotie adanca”, scrie publicatia amintita.

Sezonul 3 va fi filmat in California

Daca primul sezon a fost filmat la New York, iar al doilea l-a urmarit pe Joe in California, al treilea capitol al povestii se va desfasura tot in acest stat insorit. Potrivit Deadline, sezonul doi a obtinut 7,213 de milioane de dolari in California. Compania producatoare este atrasa de acest loc pentru a-si acoperi bugetul, scrie Harper’s Bazaar.

 

View this post on Instagram

 

seeing Joe with Love AND Candace makes us happy being single. YOU S2 in production!

A post shared by YOU (@younetflix) on

Vom vedea cum este Joe ca tata

Sera Gamble, unul dintre producatorii executivi, a declarat ca sezonul urmator va surprinde mult latura de parinte a lui Joe. Fara sa detalieze, Gamble a oferit cateva indicii pentru editia britanica a revistei Cosmopolitan: „As spune ca avem o idee pentru sezonul 3 care este atat de atractiva, incat lumea vorbeste intruna despre ea in biroul scenaristilor. Tin pumnii stransi… Sper ca vom reusi sa continuam serialul.”

Vom afla mai multe despre mama lui Love

Dupa terminarea sezonului secund, Sera Gamble a dezvaluit pentru Entertainment Weekly cum si-ar dori sa continue serialul: „Am multe intrebari despre mama lui Love, care e incredibila in film la sfarsitul sezonului, as vrea sa vedem cat de multe stie despre copiii ei”, a spus ea. „Am scris finalul sperand ca va avea sansa de a spune o poveste mai ampla pentru ca suntem foarte incantati ca semintele au fost plantate in sezonul 2”, a adaugat Gamble.

5 filme si seriale noi in toamna 2020, pentru seri racoroase petrecute acasa

Harper’s Bazaar mentioneaza care sunt aceste „seminte” – asa ca aveti grija, urmeaza o dezvaluire partiala a actiunii: faptul ca Love este o criminala ca si Joe, ca ea e insarcinata cu copilul lui si se muta impreuna, ca Joe incepe sa aiba o fixatie pentru un vecin. Cum va reactiona doamna Quinn cand va afla adevarul despre trecutul fiicei sale? Va avea o relatie dura cu Love, asa cum am aflat in sezonul 2? Cum va continua povestea lor?

Se lucreaza la mai multe sequeluri

Daca sezonul 1 s-a bazat pe romanul cu acelasi titlu scris de Caroline Kepnes, sezonul 2 se trage din sequelul acestuia, „Hidden Bodies”. Inca nu exista alte carti despre Joe Goldberg, dar in curand vor fi, scrie Harper’s Bazaar. „Da, scriu a treia carte despre Joe. Si a patra. Nu, nu sunt gata inca”, a dezvaluit Kepnes pe Twitter.

Autoarea a declarat pentru i News in septembrie 2019 ca in a treia sa carte Joe decide sa se mute pe o insula mica: „Se muta din dragoste, pentru un motiv nobil. Dar atunci descopera ca acolo nu sunt crime pentru ca toti se inteleg bine. A fost incitant sa isi dea seama cum sa omoare oameni intr-un loc in care exista atata intimitate in comunitate”, a explicat ea.

Foto: PR.