Urmatorul album Coldplay va fi ultimul: Chris Martin a facut anuntul

1
De Maria Constantin
28 dec. 2021

Fanii trupei britanice au primit o veste importanta: solistul Coldplay a dezvaluit planurile de viitor.

Se pare ca urmatorii ani vor marca incheierea unei ere pentru Coldplay, noteaza People. Chris Martin a dezvaluit intr-un teaser al interviului cu Jo Whiley, difuzat de BBC Radio 2, ca trupa intentioneaza sa lanseze un ultim material discografic pana in 2025.

„Ei bine, stiu ca pot sa va spun, ultimul nostru album va iesi in 2025 si dupa aceea ne gandim sa facem numai turnee”, a spus artistul in varsta de 44 de ani.

„Poate vom avea niste colaborari, dar catalogul Coldplay, asa cum e, se va termina atunci”, a adaugat Chris Martin.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Coldplay (@coldplay)

O ascensiune fulminanta

Primul album al grupului britanic, „Parachutes”, a fost lansat in anul 2000, iar hit-ul „Yellow” i-a transformat in staruri pe cei patru membri – Jonny Buckland, Guy Berryman, Will Champion si Chris Martin.

Chris Martin s-a despartit de Dakota Johnson pentru ca „ea nu-si doreste copii”

Coldplay a avut apoi o ascensiune fulminanta, fiind distinsa cu numeroase premii importante pentru albumele sale cu vanzari notabile. Palmaresul grupului infiintat la Londra cuprinde sapte premii Grammy si 30 de nominalizari.

Colaborare cu Selena Gomez

Trupa a lansat in octombrie al noualea album, „Music of the Spheres”, care include colaborari cu Selena Gomez, We Are King, Jacob Collier si BTS.

Coldplay si BTS au interpretat in noiembrie piesa „My Universe” la American Music Awards. La inceputul lunii decembrie, artistii britanici au cantat live la „The Voice”, in timp ce formatia pop a aparut intr-o holograma.

Anul viitor, Coldplay are programat un turneu international pentru promovarea albumului „Music of the Spheres”. Acesta va fi primul turneu dupa cel din 2016 si 2017, intitulat „A Head Full of Dreams Tour”.

Foto: PR.