Vanessa Hudgens face apel la prieteni sa o cupleze cu cineva

1
De Maria Constantin
24 nov. 2020

Dupa atatea comedii romantice, Vanessa Hudgens se declara gata sa-si caute un iubit. Nu se grabeste si nici nu s-ar opune daca prietenii sai ar ajutat-o sa cunoasca pe cineva potrivit pentru ea.

Intr-un interviu pentru Entertainment Tonight, vedeta din „Princess Switch” si „High School Musical” a explicat ce anume cauta la un partener. Acum, ca a trecut ceva timp de la despartirea de Austin Butler, cu care a avut o relatie de opt ani, Hudgens doreste sa cunoasca pe cineva cu care sa aiba niste lucruri in comun, scrie InStyle.

„Sunt deschisa. Cred ca, la urma urmei, tot ce conteaza e sa ai lucruri in comun si sa vrei acelasi lucru. Eu nu sunt mofturoasa”, a spus vedeta. „Stiu ce vreau si daca apare cineva in poza si imi poate da toate lucrurile astea, atunci minunat, nu conteaza daca e celebru sau nu – chiar as prefera sa nu fie, dar vom vedea, vom vedea”, a adaugat ea.

Siguranta, mai importanta decat iubirea

Hudgens a precizat ca, deocamdata, ia lucrurile incet. Din cauza pandemiei de COVID-19, ea sta mai mult timp acasa si acum o intereseaza mai mult sa fie in siguranta decat sa-si gaseasca un nou iubit.

In plus, spune ea, nu trebuie sa se agite prea mult, pentru ca prietenii si familia cauta sa o cupleze, la fel ca personajele din filmele sale, Stacy si Margaret, din „The Princess Switch” si continuarea „The Princess Switch: Switched Again”, scrie InStyle.

Cum a obtinut Vanessa Hudgens abdomen conturat in timp record

„Prietenii mei sunt familia mea 100%, le pasa de mine foarte mult si cred ca asta e valabil si pentru Stacy si Margaret, nu? Asa ca i-as lasa fara grija pe prietenii mei sa-mi zica: ‘Hei, ar trebui sa iesi cu tipul asta’ si sa ma cupleze. Prieteni, unde sunteti?”, a spus ea, amuzata.

Foto: Instagram/Vanessa Hudgens