Zoë Kravitz rupe tacerea despre relatia cu Channing Tatum: „Cred ca este un feminist“

1
De Maria Constantin
20 feb. 2022

Actrita a vorbit despre relatia sa dinamica cu actorul american.

Zoë Kravitz l-a cunoscut pe Channing Tatum dupa auditiile pe care le-a deschis pentru filmul cu care si-a facut debutul in regie, „Pussy Island” si al carui scenariu l-a scris in colaborare cu E.T. Feigenbaum.

Intr-un articol publicat de ELLE, actrita in varsta de 33 de ani a povestit ca se gandea ca actorul va putea interpreta unul dintre rolurile principale, cel al unui miliardar din sectorul tehnologic, Slater King.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FAN PAGE (@channingtatum_news)

„Urmarindu-i munca si auzindu-l vorbind despre ‘Magic Mike’ si show-ul live, m-am gandit ca e un feminist (…). Si nu cred ca l-am vazut jucand vreodata un personaj negativ. Sunt nerabdatoare sa-l vad facand asta”, a spus Kravitz.

Zoë Kravitz: „Sunt fericita”

Primele zvonuri despre o relatie intre Zoë Kravitz si Channing Tatum au aparut in ianuarie 2021, dupa divortul ei de fostul sot, Karl Glusman.

Zoë Kravitz si Channing Tatum sunt oficial cel mai iubit cuplu de la Hollywood

Desi o sursa a negat ca intre cele doua staruri ar exista o legatura sentimentala, acestea au fost vazute, de-a lungul verii, la New York, in ipostaze romantice, scrie Harper’s Bazaar.

Intrebata de paparazzi daca are o relatie cu Tatum, fiica muzicianului Lenny Kravitz s-a limitat sa raspunda scurt: „Sunt fericita”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de POPSUGAR UK (@popsugaruk)

Ganduri despre fostul sot

Pe de alta parte, Steven Soderbergh, cel care a regizat productia „Magic Mike”, a declarat pentru ELLE: „Presupun ca se vor distra, dar daca intri intr-un cuplu si faci un efort ca asta, nu poti sa faci vreun pariu.”

Kravitz a vorbit in articolul citat si despre sentimentele ei pentru Karl Glusman. Ei s-au casatorit in 2019 si s-au despartit la inceputului lui 2021. „Karl este o persoana incredibila. Tine mai putin de el si mai mult de mine sa invat cum sa-mi pun singura intrebarile despre cine sunt si inca invat cine sunt si sa fiu in regula. Asta este aventura in care ma aflu acum”, a declarat actrita.

Foto: Getty Images.