Zoë Kravitz si Channing Tatum sunt oficial cel mai iubit cuplu de la Hollywood

1
De Maria Constantin
1 nov. 2021

Cei doi nu mai sunt preocupati sa-si ascunda relatia, dezvaluie o sursa din anturajul lor.

Zoë Kravitz si Channing Tatum incep sa se simta mai in largul lor cand sunt impreuna in public, a declarat o sursa citata de People. „Sunt din ce in ce mai relaxati. Nu par sa mai incerce sa-si ascunda relatia. Este evident ca sunt foarte fericiti”, a spus aceasta.

O vara impreuna

Cei doi au fost vazuti tinandu-se de mana in timp ce se plimbau prin New York, confirmand astfel ca formeaza un cuplu. Primele zvonuri despre relatia lor au fost lansate in luna ianuarie pe contul de Instagram DeuxMoi.

Starurile au fost vazute de mai multe ori impreuna de-a lungul verii si au avut si o aparitie comuna la Met Gala, scrie InStyle.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

Un feminist veritabil

Fiica lui Lenny Kravitz l-a distribuit pe Tatum in debutul ei regizoral, „Pussy Island”. „Chan a fost prima mea alegere la care m-am gandit cand am creat acest personaj. Stiam din ‘Magic Mike’ si din show-urile lui live ca este un feminist veritabil si imi doream sa colaborez cu cineva care era interesat sa exploreze mai bine acest subiect”, a declarat pentru Deadline vedeta in varsta de 32 de ani.

Zoë Kravitz impartaseste 8 secrete de frumusete

La randul sau, Tatum a marturisit ca l-a surprins propunerea ei de a lucra impreuna: „Cand m-a sunat Zoë, am fost socat. Nu o cunosteam. Am vazut-o in filme, stiam ca a produs ‘High Fidelity’ si vazusem asta, insa nu stiam ca ea creeaza la un asemenea nivel, sa regizeze.”

„Ceva infricosator si eliberator”

„A venit de nicaieri, iar tema m-a facut sa o intreb ‘Stai, de ce te-ai gandit la mine pentru asta?’. Nimeni nu mi-ar da sansa de a juca un rol ca asta, toti ma arunca pe un drum diferit si se asteapta sa fac un anumit lucru”, a adaugat actorul in varsta de 41 de ani.

„A fost ceva infricosator si eliberator sa pot avea o discutie libera, in care mi s-a permis s-o dau in bara si sa spun lucruri gresite”, a mai spus Tatum.

Foto: PR.