Nu degeaba se spune ca practica e mama invataturii. Dupa ce ai comis acest 3 greseli in ingrijirea parului stii ce n-ar trebui sa mai faci niciodata.

greseli in ingrijirea parului femeie foarfece
Cu toate facem greseli in ingrijirea parului. Inca cel mai important este sa stim care sunt aceste greseli, cum ne afecteaza parului si cum trebuie sa le evitam in viitor

Greseli in ingrijirea parului: actiunile care-i afecteaza aspectul

Greseli in ingrijirea parului – 1. Ai folosit atata spuma ca suvitele tale aratau ca niste taietei chinezesti

Ai incercat sa-ti faci singura acasa bucle lejere, dar rezultatul e departe de a fi cel pe care-l visai. Credeai ca spuma de par iti va oferi acele onduleuri demne de o surfer girl asa ca ai folosit-o din belsug. Pentru cateva minute a aratat decent, dar dupa ce s-a uscat parul tau a devenit sarmos iar suvitele tale au inceput sa arate ca niste noodlesi…

Greseli in ingrijirea parului – 2. Ti-ai descurcat agresiv parul ud cu o perie

Nu ar fi grav nici cu peria daca ai folosi-o cu blandete sau daca ai alege o varianta gandita special pentru parul ud. Dar cand ai multe noduri in par si vrei sa ajungi la job in 30 de minute nu stii cum sa faci sa scapi mai repede de aceasta activitate. Nu mai ai timp sa actionezi incet si sigur cu un pieptene cu dintii rari si alegi varianta cea mai distructiva pentru parul tau.

Greseli in ingrijirea parului – 3. Ai incercat sa-ti faci singura un breton

Cine are nevoie sa mearga la haistilist ca sa-si tunda bretonul? Nu e mare lucru si poti sa faci asta si singura. Iei o foarfeca, piepteni cu grija si tai de doua ori. Insa constati ca nu e egal si asa ca mai tai o data si inca o data pana ajungi cu un breton scurt si ciudat. Si te gandesti ca mai bine te opreai cand nu era egal si-l lasai asa.

Citeste si “Ingrijirea parului: ce greseli faci cand il usuci”!

Foto: Thinkstock