Colagen pentru ten Beautin Collagen

Azi dezbatem despre o bautura-minune pe baza de colagen pentru ten care are puterea sa incetineasca efectele trecerii timpului asupra pielii: Beautin Collagen.

Laboratoarele myelements lanseaza un supliment alimentar pe baza de colagen pentru ten care lupta pentru a estompa semnele lasate de trecerea timpului pe pielea noastra si pledeaza pentru pastrarea elasticitatii acesteia. Asadar, Beautin Collagen reuseste sa actioneze impotriva procesului firesc de imbatranire, cu ajutorul formulei sale avansate.

Formula – minune pe baza de colagen pentru ten

O bautura ce are puterea de a incetini procesul de imbatranire suna cu adevarat bine, insa Beautin Collagen de la myelements este un adevarat supliment alimentar ce are grija de pielea ta, din interior. Compus din colagen hidrolizat Peptan de calitate superioara, obtinut din uleiuri naturale de peste si regasit in compozitie sub forma de peptide, pentru o mai buna asimilare de catre organism. In plus, Beautin Collagen mai contine si zinc, vitaminele A, B si C si acid hialuronic.

Colagen pentru ten – Actiune din interior

Beautin Collagen stimuleaza organismul  sa produca o cantitate mai mare de colagen, element responsabil pentru elasticitatea si aspectul proaspat si luminos al pielii noastre. De asemenea, acidul hialuronic regasit pe lista de ingrediente are rol de umplere a pielii, pentru a diminua aspectul de piele imbatranita si lupta impotriva radicalilor liberi datorita proprietatilor sale antioxidante.

Textura pielii nu este singura care beneficiaza de pe urma consumului de Beautin Collagen, sanatatea tesutului conjunctiv, a incheieturilor si cartilajelor fiind influentata pozitiv de catre bautura pe baza de colagen. Aceasta ii ofera organismului un intreg set de nutrienti si micronutrienti, vitali pentru o buna functionare.

Colagen pentru ten. Cum se consuma?

Beautin Collagen este usor de ingerat, atat datorita formulei lichide, cat si a capacului ce serveste drept unitate de masura. Il poti utiliza in fiecare zi inainte de culcare, o singura masura, in forma existenta sau diluata cu jumatate de pahar de apa.

Si pentru ca sa nu te plictisesti de aceeasi aroma, Beautin Collagen, sursa ta de colagen pentru ten, este disponibil in doua variante: capsuni-vanilie si pepene galben-mango.

Aflati mai multe informații de pe site-ul www.healthyme.ro.

Colagen de pentru ten de baut Beautin Collagen
Sursa ta de colegen pentru ten: suplimentul alimentar Beautin Collagen