Stim sigur! Dai sume mari pe cel putin 5 cosmetice pe care apoi le folosesti in exces. Se cheama ca arunci cu banii, fara a obtine totusi efecte mai bune. Dam raspunsul la intrebarea cum sa economisesti bani din bugetul beauty facand o lista cu instructiuni de utilizare corecta a cosmeticelor.

cum sa economisesti femeie sampon par
Daca te intrebi cum sa economisesti bani din bugetul de cosmetice, afla ca foarte multe femei irosesc banii folosind prea mult sampon

Cum sa economisesti bani – Renunta la sampon si balsam in exces

Daca te intrebi cum sa economisesti bani din bugetul de cosmetice, e bine sa stii ca cei mai multi bani aruncati fara rost sunt cei investiti in sampon si balsam. Nu pentru ca produsele nu sunt eficiente, ci pentru ca le folosim in mare exces!

Toti hairstylistii o spun! Majoritatea femeilor tind sa utilizeze o cantitate mult prea mare de sampon si balsam.

Ce e important: nu inseamna ca daca folosim mai mult sampon ne vom spala mai bine parul. Mai degraba vom irosi produsul. O cantitate care incape in causul palmei este suficienta. Conteaza mai mult sa o distribuim uniform pe toata lungimea firelor de par. Si sa insistam la radacina, dar nu cu miscari dure ci cu miscari de masaj, pentru a pune in miscare circulatia din zona scalpului.

Probleme cauzate de exces: cu cat iti pui mai mult balsam in par, cu atat mai mult volum vei pierde. Da, chiar daca folosesti un balsam de volum, efectul va fi pe dos. Asta pentru ca firele nu se vor clati bine, va ramane produs pe ele si parul ti se va ingrasa rapid.

Recomandare: distribuie balsamul pe lungimea firului de par evitand radacina.