Drenaj limfatic Aquaroll, la clinica Eliade

Clinica Eliade ofera un serviciu de drenaj limfatic conceput si fabricat in Franta, de o echipa de medici si terapeuti. Sistemul Aquaroll este o inovatie majora in zona terapiei de wellness si a fizioterapiei. Iti spunem ce face!

Aquaroll reprezinta o inovatie a industriei de wellbeing, fiind un tratament de drenaj limfatic, cu rezultate excelente. Conceput in Franta, de o echipa de medici si terapeuti, Aquaroll este un sistem de hidromasaj ce combina efectul terapiei cu apa, cu margele de sticla.

Masajul dinamic, generat de miscarea margelelor si de fluxul si refluxul apei, are un efect incredibil asupra starii de bine. In plus, obtii rapid senzatia de picioare usoare. Plus ca, face bine circulatiei si ajuta la cresterea flexibilitatii articulatiilor.

Drenaj limfatic: minute de relaxare

In anumite situatii, in cabina Aquaroll se adauga sare sau diferite tipuri de saruri si uleiuri. Asta pentru ca experienta sa fie cat mai placuta si personalizata.

Aspectul inovativ al acestei tehnologii consta intr-o combinatie de sapte manevre, precum: hidroterapia, termoterapia, presoterapia, framantarea, peeling-ul, frictiunea si percutia. Actiunea simultana a acestor tehnici naturale aduce beneficii imediate: te relaxezi, imbunatatesti simtitor circulatia, faci un drenaj limfatic corect, pielea devine mai luminoasa, cicatricile si edemele sunt reduse, picioarele devin mai usoare, iti maresti flexibilitatea articulatiilor si multe alte avantaje.

1 sedinta de drenaj limfatic Aquaroll, 120 Ron / 20 de minute sau poti lua abonament de 1000 lei/ 10 sedinte;

Terapia poate fi incercata la Clinica Eliade: www.clinicaeliade.ro;