Cine nu-si doreste un machiaj care intinereste? Inca nu am cunoscut o astfel de persoana. Dar, desi ne dorim sa parem mai tinere, facem greseli de machiaj ce ne imbatranesc. Iata cele 5 trucuri de make-up care te ajuta sa castigi 10 ani!

machiaj care intinereste femeie
Fondul de ten deschis este bun pentru un machiaj care intinereste

1. Machiaj care intinereste – Fond de ten cat mai luminos

Pentru un machiaj antiaging, este esential sa alegi un fond de ten cat mai aproape de culoarea naturala a pielii tale. In general, aceasta este o regula de baza pentru un machiaj care intinereste. Insa mai ales iarna avem tendinta, din dorinta de a parea mai bronzate, sa exageram.

Ce sa evitam: Cand nu suntem bronzate, preferam un fond de ten mai inchis in speranta ca vom uniformiza nuanta pielii. Este una dintre greselile care au ca urmare directa adaugarea catorva ani pe fata noastra. Mai ales daca nu-l aplicam si pe gat, efectul este cu atat mai vizibil.

Ce alegem: Un fond de ten dupa culoarea tenului, cu pigmenti de iluminare, ne ajuta infinit mai mult pentru un machiaj care intinereste. Poate ca nu are aceeasi putere de acoperire, dar are calitatea ca ne face sa radiem!

Fii atenta si la textura: fondul de ten lichid aplicat cu buretelul sau cu degetele, prin tapotare, este cel mai bun si are un finish natural. Pudrele incarca excesiv si au, de asemenea, un efect de imbatranire.