Klorane lanseaza un nou sampon uscat, special pentru parul inchis la culoare! Datorita pigmentilor minerali naturali adaugati, noul sampon asigura parului brunet o finisare complet invizibila, fara urme albe. Unica pe piata, formula nu coloreaza parul si nu il acopera, deoarece pigmentii naturali sunt absorbiti de firele de par si se adapteaza la nuanta lor. Iti dam toate detaliile!

Sampon uscat brunete
Sampon uscat Klorane cu textura nuantata pentru brunete

Sampon uscat: par inchis

Noul sampon uscat Klorane, cu textura nuantata, este o inovatie care adapteaza formula originala la parul castaniu sau brunet, pentru rezultate superioare in coafarea rapida. Datorita pigmentilor minerali naturali adaugati, noul sampon uscat asigura parului inchis la culoare o finisare invizibila, adica fara urme albe. Aceasta solutie de ultima generatie a fost dezvoltata de Laboratoarele Klorane – care, de fapt, au inventat primul sampon uscat din lume (in 1972), lansand astfel conceptul original de sampon uscat.

Rolul multifunctional al samponului uscat este binecunoscut: fie ca vrem sa ne curatam rapid parul, sa-l coafam, sa-i dam o forma, sa-i conferim volum la radacina sau pe lungime sau, pur si simplu, sa-l controlam mai bine.

Cu un gest rapid, in numai 2 minute, samponul uscat Klorane curata parul fara apa si coafeaza fara stilist. Pentru diminetile in care esti in criza de timp, pentru serile in care fugi in oras direct de la birou, pentru un refresh dupa antrenamentul de la sala, samponul uscat Klorane este solutia simpla, rapida care iti revitalizeaza parul, absoarbe sebumul si ii ofera un aspect curat, sanatos si plin de volum.

Sampon uscat Klorane cu textura nuantata pentru brunete, 55 Ron/ 150 ml. (disponibil numai in farmacii)