Hidratare si culoare cu noile balsamuri de buze Nivea Care & Colour

E sezonul cand avem nevoie, mai mult ca oricand, de balsamuri bune care sa ne ingrijeasca buzele expuse la vant, umezeala si frig. Iti propunem trei variante care ofera hidratare si culoare buzelor, in trei nuante purtabile: Nivea Care & Colour.

De astazi intr-o saptamana e deja octombrie, asa ca te punem la curent cu noutatile de ingijire pentru perioada rece. Si ce primeaza? Vrem, bineinteles, hidratare si culoare, iar cum buzele primesc toata atentia expertilor in frumusete, este momentul sa iti completezi trusa de beauty cu noi aliti. Nivea lanseaza aceste balsamuri formidabile, pe care deja noi le avem pe birouri!

Hidratare si culoare: 2-in 1

Noile balsamuri de buze Nivea Care & Colour au o formula inovatoare, pentru o senzaţie intensa de catifelare: stratul din interior contine Panthenol ce hraneste in profunzime pielea sensibila a buzelor, in timp ce stratul exterior le nuanteaza in culori vesele si ofera prospetime de durata.

Ai la dispozitie o paleta de culori din care poti alege, astfel ca vei putea asorta usor orice beauty look: rosu seducator, roz diafan si nude urban.

Balsamuri de buze Nivea Care & Colour, 11.83 Ron/ fiecare.

Truc: daca iti simti buzele uscate, poti recurge la un exfoliant naturale de buze.