Terapie a la Provence in salonul La Biblioteque

Tratamente naturiste – sunt un trend care isi merita pe deplin popularitatea. Astazi va spunem cateva cuvinte despre mustul de struguri si actiunea lui benefica asupra pielii. Terapia este disponibila la salonul La Biblioteque.

Recunoastem, ne place vinul rosu si nu refuzam un pahar din cand in cand. Mai mult de atat, cand am primit vestea despre unul dintre cele mai noi tratamente naturiste, cu must de struguri, create de salonul La Biblioteque, am spus Evrika!

Tratamente naturiste cu efect detox – mustul este favoritul nostru

Ce poate fi mai potrivit la sfarsit de saptamana decat un tratament al carui secret consta in mustul de struguri? Detoxifiant, este sigur, relaxant, cert, si, mai mult de atat, nu costa o avere!

La capitolul tratamente naturiste, sunt multe variante pe care ti le poti face si acasa, e drept. Poti citi despre cateva aici. Astazi iti recomandam varianta de salon, pentru un rasfat suplimentar pe care il meriti macar din cand in cand. Mustul de struguri este principalul subiect in aceasta discutie. Bobitele magice si parfumate care ne indulcesc viata, au mai multe beneficii pentru sanatate si frumusete decat crezi. Mustul are proprietati curative asupra corpului atat din interior, cat si la exterior.

Strugurii au grija de inima si ficatul tau, de silueta ta, dar si de tonusul, de calmul si de somnul tau. Acest tratament corporal cu must de struguri este o adevarata terapie bazata pe pretioasele principii active continute de struguri. Rezultatul este un puternic efect tonifiant, anti-imbatranire si, ca bonus, ofera si beneficii aromaterapeutice. Pielea devine mai luminoasa si mai hidratata, iar dupa trei sedinte vei simti si efectul drenant care iti vor ajuta circulatia sangvina. E de incercat!

Tratament corporal cu must de struguri, 120 Ron;

Tratamentul poate fi incercat la salonul La Biblioteque; pentru programari, suna la 021.212. 5171.

Si pentru ca tot e sezonul fructelor de toamna, iti recomandam o lista a celor mai bune vegetale care fac minuni cu pielea ta si merita introduse din abundenta in meniu.

Text: Cristina Tomas, Foto: PR.