Toamna 2015 impune un machiaj extrem al ochilor, de la nude, la nuante inchise, intens pigmentate. Iti prezentam Anastasia Beverly Hills Shadow Couture, o paleta cu 12 nuante de farduri care ne-a cucerit!

Anastasia Beverly Hills Shadow Couture

Anastasia Beverly Hills Shadow Couture Palette este prima lansare a brandului pentru toamna 2015. Paleta contine 12 nuante, pentru un machiaj actual, de la nude sau bronz, la negru si albastru marin (foarte pigmentat si extrem de chic). Mai exact: Pink Champagne, Morocco, Soft Peach, Heirloom (nuanta satinata, de culoarea vinetei), Bellini (mix satinat de tonuri aurii si piersica), Chic (gri-taupe neutru satinat), Spoiled (culoarea cafelei), Fudge, Azure, Intense Gaze (roz maroniu), Metallic si Noir.

Diversitatea texturilor si culorilor alese de Anastasia se preteaza trusei oricarui make-up artist, dar Shadow Couture este si un kit excelent pentru cele ce vor sa obtina acasa machiaje de impact.

De ce ne place Anastasia Beverly Hills Shadow Couture?

Pentru ca fardurile rezista bine pe pleoape, pastrandu-si intensitatea pe durata zilei. Apoi, pentru ca nu se aduna in pliul pleoapei si nici nu migreaza. Plus ca trusa Anastasia Beverly Hills Shadow Couture contine cele mai actuale farduri de pleoape pentru sezonul rece, toate intr-o trusa slim, practica, cu pensula aplicatoare incorporata!

Anastasia Beverly Hills Shadow Couture, 159 Ron;

Produsul este disponibil incepand de astazi pe www.anastasiasoare.ro si in cele trei saloane Anastasia Beverly Hills (Radisson, Baneasa, Dorobanti).