Este cel mai bun moment sa incercam parfumuri noi! Primavara ne da energie si ne deschide apetitul pentru noi esente aromate. Iti prezentam un parfum floral nou, de la Oriflame, cu floare de bumbac. Proaspat, delicat, revigorant, cu tenta pudrata, acest parfum floral merita fiecare banut!

parfum floral: My Naked Truth de la Oriflame
Un parfum floral ce aduce aromele primaverii: My Naked Truth de la Oriflame. Merita sa il incerci la inceput de primavara, atunci cand natura prinde viata, iar tu debordezi de energie

Un parfum floral ce aduce mirosul primaverii

Noul parfum floral My Naked Truth este perfect pentru lunile de primavara. Odata cu renasterea naturii, ne schimbam preferintele si vrem sa purtam lucruri noi. Asa se intampla si cu parfumul! De fapt, in acest sezon, se vand cele mai multe sticlute de parfum. Oriflame ne-a atras atentia, in martie, cu lansarea  acestei noi esente aromate care ne-a cucerit!

Are un pret bun, miroase foarte bine, se pastreaza pe piele indelung, ne desmorteste simturile si sticluta este simpatica si foarte feminina. Suficiente motive cat sa-l testezi, cu prima ocazie!

Apa de toaletă My Naked Truth, Oriflame, 59.99 Ron/ 50 ml;