Bronzare artificiala produse

Noile produse The Body Shop Honey Bronze ne ajuta sa trisam un bronz de vacanta, din cap, pana-n picioare! Iata 3 formule practice pentru o bronzare artificiala in texturi fine si cu finisare naturala, care ne ajuta sa ne nuantam pielea, ca dupa un weekend la plaja.

Vrei un look sarutat de soare? Incearca cea mai noua gama de la The Body Shop, Honey Bronze, si vei obtine o bronzare artificiala luminoasa, de vacanta, si cu aspect natural. Gama contine un produs de bronzare artificiala a picioarelor si 2 produse pentru nuantarea fetei: un fard pentru pometi si un gel cu pigment de culoare.

Inainte de aplicarea oricarui produs bronzant, e indicat sa exfoliaza pielea.

Bronzare artificiala – doua produse pentru fata:

Gel bronzant pentru ten & fard pentru pometi Honey Bronze

Gelul de fata are o formula usoara, translucenta, care confera tenului un bronz mat, ca sarutat de soare. Nu lasa pete sau urme inestetice si se curata prin demachiere.

Acest fard pentru pometi aduce fetei o doza zdravana de luminozitate si o tusa de bronz de vacanta. Textura acestui fard este cremoasa, aluneca usor pe piele si confera pometilor un look radios, ca dupa o zi la plaja. In plus, are un miros delicios de miere.

Gel de fata Honey Bronze, The Body Shop,62 Ron;

Fard pentru pometi Highlighting Dome Honey Bronze, The Body Shop, 50 Ron;

Bronzare artificiala de vacanta Honey Bronze de la The Body Shop
Produsele The Body Shop Honey Bronze ne ajuta sa avem un bronz de vacanta din cap pana-n picioare! Iata 3 formule practice pentru o bronzare artificiala.

 

Bronzare artificiala pentru picioare – Spray Honey Bronze

Un produs cu o formula inovatoare care ofera picioarelor un bronz natural si, foarte important, un bronz uniform si mat. Nu este uleios, nu straluceste in exces si nu se transfera pe haine. Inainte de pulverizare, agita bine sticla si nu neglija exfolierea pielii.

Honey Bronze Tinted Leg Mist, The Body Shop, 93 Ron;

Bronzare artificiala picioare
Un produs pentru o bronzare artificiala impecabila a picioarelor. Sprayul din imagine (Honey Bronze Tinted Leg Mist, The Body Shop) contine o formula inovatoare care ofera picioarelor un bronz natural si un bronz uniform si mat.