3 lucruri pe care trebuie sa le stii daca esti intr-o relatie cu barbatul Varsator

1
De Alice Papuc
7 mai 2024

Astrologia iti ofera indicii importante legate de barbatul de care te-ai indragostit!

Stii deja ca barbatul Varsator este creativ si are un caracter iesit din comun, probabil acestea fiind chiar lucrurile care te-au facut sa te indragostesti de el. Cu toate acestea, barbatul Varsator este un barbat complex, despre care trebuie sa inveti anumite lucruri, astfel incat sa ai o relatie fericita alaturi de el!

  1. Barbatul Varsator vede lumea intr-o maniera diferita de cei din jur

Barbatul Varsator are un fel special de a vedea lumea si de a te face sa traiesti alaturi de el. Atunci cand ai o relatie cu el, te face sa te simti dependenta de modul in care te priveste si iti vorbeste. Te face sa te simti cu adevarat speciala si vede intotdeauna partea plina a paharului, astfel ca acolo unde tu vezi defecte, el va vedea frumusete si aspecte unice, pe care le va iubi. Aceasta atitudine a lui te va face sa iti doresti sa petreci din ce in ce mai mult timp impreuna cu el.

  1. Are abilitati de comunicare excelente

Abilitatile de comunicare ale Varsatorului sunt rar intalnite la un barbat. Acest lucru il face sa fie o persoana apreciata de cei din jur, avand multi prieteni si fiind adesea considerat drept sufletul petrecerii. Cei din jurul lui sunt fascinati de modul in care gandeste si de cat este de transparent.

Acestea fiind spuse, nu incerca sa joci jocuri cu el, pentru ca poate fi un barbat extrem de dur atunci cand situatia o cere. Nu te va menaja si iti va spune direct ceea ce crede despre tine, asa ca pregateste-te sa infrunti adevarul.

Cum sa manifesti o persoana. Tot ce trebuie sa stii pentru a-l atrage pe „acel” cineva in viata ta

  1. Nu suporta sa se simta captiv

Barbatul Varsator are intotdeauna visuri mari si planuri marete, pe care va lupta sa le realizeze. Nu suporta limitarile, constrangerile si nu isi doreste o relatie in care sa se simta captiv, ca la inchisoare.

Are nevoie de libertate, distractie si de o partenera deschisa, alaturi de care sa traiasca fiecare experienta de viata. Acesta este si motivul pentru care prefera sa ia lucrurile incet si sa nu se arunce direct intr-o relatie. Inainte de a lasa garda jos, el isi doreste sa se asigure ca femeia de langa el merita efortul depus. Daca iti doresti o relatie alaturi de el, va trebui sa ii oferi libertatea necesara si sa ai rabdare cu el, astfel incat sa nu se simta presat.

De asemenea, nu uita ca pentru el este important sa fiti cei mai buni prieteni, astfel incat sa iti ofere increderea lui si sa viseze alaturi de tine.

Foto: depositphotos.com