Ondulator Philips ProCare Auto Curler (vizual)

Iti propunem un ondulator destept care ne ajuta sa obtinem coafuri simple si de efect. Noul ondulator automat din gama Philips ProCare stie cum sa creeze bucle definite si rezistente, printr-o simpla apasare de buton. Te-am facut curioasa?

Am observat o evolutie de proportii in ceea ce priveste aparatele de coafat pentru acasa. Brandurile specializate lanseaza accesorii de par inteligente, cu ajutorul carora este mai usor ca oricand sa ne aranjam. Noul ondulator Philips ProCare Auto Curler creeaza coafuri simple, de zi sau de seara, prin stilizarea unor bucle bine definite si stabile.

Coafuri simple: bucle, printr-o apasare de buton

Daca ai parul drept si ti-l doresti ondulat, acum il poti ondula, in cel mai scurt timp, chiar la tine acasa, datorita tehnologiei de ondulare automata. Astfel, doar prin atingerea unui buton poti avea bucle fabuloase, intr-o varietate de stiluri: bucle mari, ample, onduleuri cu volum sau lejere.

Coafuri simple cu noul ondulator Philips ProCare Auto Curler
Noul ondulator Philips ProCare Auto Curler

Ondulatorul automat Philips ProCare are grija de parul tau, gratie barei ceramice din titaniu, care iti protejeaza parul chiar si la temperaturi ridicate. Camera de ondulare izolata termic iti permite sa te coafezi fara sa te arzi, in confort deplin, iar cele trei setari de temperatura (de la 170°C, la 190°C) iti ofera posibilitatea sa selectezi temperatura optima pentru tipul tau de par.

Ondulator Philips ProCare Auto Curler
Ondulator Philips ProCare Auto Curler

Bratul ergonomic si extrem de usor face ondularea parului simpla si rapida, chiar si pentru partile mai greu accesibile.

Pentru mai multe detalii, accesati www.philips.ro/bucle-fabuloase.