Scaunele, vasele si lampile iconicului brand Kartell sunt sursa de inspiratie pentru ambalajele colectiei Collistar primavara-vara 2015. Ne place la nebunie ce a iesit din aceasta colaborare care ne poate imbogati portfardul cu cosmetice vibrante, cu design made in Italy 100%.

cosmetice collistar cu design made in italy

Design made in Italy by Kartell

Intalnirea dintre inovatorul brand beauty Collistar si Kartell, iconicul brand italian de design, este una dintre cele mai frumoase colaborari ale acestei primaveri.

Colectia in editie limitata rezultata din alaturarea celor 2 nume se numeste Transparency si este o continuare a unui proiect mai amplu care a debutat in 2014. Initiativa Ti amo Italia pune accent pe arta manufacturii italiene, pe traditia italiana in design si pe viziunea moderna a brandurilor italiene cu istorie.

Noua ne-a atras atentia pentru ca e vibranta, tentanta si energizanta! Culorile fondate adapostite de casete transparente cu design made in Italy pur si simplu iti iau ochii. Ti-ai dori sa le atingi si sa le iei pe toate acasa, nu numai pentru machiaj ci si ca elemete de decor absolut incantatoare. Un portfard antideprimant are nevoie de culoare si de viata, iar noile cosmetice Collistar sunt infuzia perfecta de optimism!

Colectia Tranpsarency vine cu produse cosmetice pentru pleoape, buze, pometi si unghii ambalate superb – modern si elegant, in spiritul care a facut celebru brandul Kartell. Siluetele iconice ale scaunelor, lampilor si vaselor decorative Kartell sunt punctul de plecare al ambalajelor pentru diferitele tipuri de cosmetice Collistar. Intr-un cuvant, ne place aceasta colectie – omagiu modei, creativitatii, spiritului mediteranean.