Crema de fata pentru tenul cu probleme Vichy Normaderm

Iti propunem o solutie dermatocosmetica eficienta pentru ingrijirea zilnica a tenului cu probleme: crema de fata hidratanta Normaderm, de la Vichy.

Solutia dermatocosmetica de la Vichy vizeaza imperfectiunile. Acestea nu sunt doar o problema a adolescentilor. Chiar si la maturitate, problemele tenului iti pot da viata peste cap, asa ca iti recomandam o textura hidratanta usoara ce actioneaza targetat asupra problemelor pielii.

Cauze si simptome

Sub influenta factorilor genetici, a florei bacteriene si a ciclurilor hormonale, dupa 25 de ani pot aparea cosuri persistente, pete, pori dilatati.

Pentru a actiona impotriva acestor simptome, atat a celor instalate cat si a celor ciclice, Vichy reuneste in noua crema de fata Normaderm pentru tenul cu probleme ingrediente active puternice: [Phe-Resorcinol], cu actiune impotriva petelor si [Air Licium], un agent ultra-matifiant. Acestea sunt asociate pentru prima data complexului dermatologic recunoscut pentru tratarea acneei: [Acid salicilic + LHA].

Crema de fata hidratanta pentru tenul cu probleme: Vichy Normaderm
Crema de fata hidratanta pentru tenul cu probleme: Vichy Normaderm

Crema de fata hidratanta

Este o formula de ingrijire ce poate fi folosita pe orice tip de ten, chiar si pe cel sensibil. Are eficacitate demonstrata clinic chiar si in timpul varfurilor ciclurilor hormonale. Aplic-o dimineata si seara, pe tenul curat si uscat si iti va hidrata si limpezi tenul. Pentru rezultate maxime, foloseste-o pentru cel putin 28 de zile.

Crema de fata Normaderm, Vichy, 85 Ron; (o gasesti in farmacii)