Yon-Ka propune o crema ce are la baza planta Gynostemma – cunoscuta ca planta nemuririi – care lasa pielea fara riduri, neteda si radioasa, actionand asupra tuturor semnelor de imbatranire: Excellence Code Cream. Iti dam detalii!

Fara riduri noua crema Excellence Code Cream, Yon-Ka
Yon-Ka propune noua crema ce lasa pielea fara riduri, neteda si radioasa: Excellence Code Cream. O formula pentru tenul matur, bazata pe planta Gynostemma! Sfat: Aplic-o dimineata si seara, pe fata si pe gat, iar pentru un efect intens antiimbatranire, foloseste-o ca pas 2, dupa un serum.

Daca vrei un ten fara riduri, mai neted, mai suplu si mai luminos, iti recomandam cel mai nou produs Yon-Ka. Urmand lasarea serumului Cellular Code, Yon-Ka isi confirma expertiza antiimbatranire prin noua crema pentru tenul matur: Excellence Code Cream, al doilea produs premium al gamei Age Exception.

Excellence Code Cream actioneaza asupra tuturor semnelor de imbatranire: fermitatea şi confortul sunt recapatate, ridurile se estompeaza, iar tenul este luminos si uniform.

Fara riduri: formula avansata de ingrijire

O formula obtinuta prin imbinarea unor tehnici de inalta performanta, cu proprietatile naturale ale plantelor (94% ingrediente de origine naturala). Crema este o solutie completa pentru ten matur, supus schimbarilor hormonale: riduri, fermitate, luminozitate, pete pigmentare, hranire, hidratare. Aceasta contine planta Gynostemma, cu proprietati regenerante si restructurant – un elixir al tineretii ce reactiveaza sinteza lipidelor in epiderma si imbunatateste integritatea barierei naturale de aparare a tenului.

Excellence Code Cream are o textura bogata şi fina si este intr-un recipient ce nu permite patrunderea aerului, reprezentand o adevarata inovatie in ceea ce priveste aplicarea si asigurarea pastrarii produsului in maxima siguranta.

Fara riduri: crema cu un parfum superb

Crema are un miros superb de plante. Parfumul a fost dezvoltat in armonie cu chintesenta Yon-Ka, combinand prospetimea amaruie a citricelor, parfumul plin al  trandafirului si al muscatei, notele pudrate ale florilor cassie, dulceata boabelor de tonka si a lemnului de guaiac.

Aplic-o dimineata si seara, pe fata si pe gat, iar pentru un efect intens antiimbatranire, foloseste-o ca pas 2, dupa un serum.

Crema Excellence Code Cream, Yon-Ka, 470 Ron;