Guerlain Parure Gold (vizual)

In toamna 2015, gama Guerlain Parure Gold este reinventata: ambalaj nou, nuante noi, formula si textura senzoriala noua. Secretul Parure Gold? Extractele pretioase (la propriu) si tehnologia avansata transforma machiajul intr-un ritual couture.

Guerlain Parure Gold este o gama de machiaj inspirata din aur, o serie de produse avansate tehnologic si care detin extracte anti-age.

Guerlain Parure Gold: 3 formule de incercat

L’Or este o baza de machiaj hidratanta ce are in compozitie fulgi de aur de 24 de carate si o combinatie unica de trei polimeri care protejeaza si netezeste suprafata pielii. Are o textura sub forma de gel ce confera senzatia de prospetime si are rolul de a lumina chipul si de a reda rezistenta fondului de ten.

Fluid Foundation SPF 30 – PA+++ & Compact Foundation SPF 15 – PA++

Primul este un fond de ten lichid, cel de-al doilea produs fiind compact.

Noua versiune Guerlain Parure Gold ofera promisiunea unui ten radiant si tanar. Luminozitatea este datorita pigmentilor din aur bi-fatetati ce se reflecta reciproc, ca intr-un joc subtil de oglinzi. Tehnologia noului fond de ten este bazata pe combinarea a doua ingrediente cheie: o peptida sintetica care stimuleaza proteinele responsabile de elasticitatea pielii si de producerea sintezei de colagen si ulei de smirna – planta legendara, pretioasa, cunoscuta pentru propritatile ei de regenerare.

Guerlain Parure Gold - toamna 2015
Guerlain Parure Gold – toamna 2015: baza de machiaj L’or si cele doua fonduri de ten (lichid si compact)

Parure Gold revine in aceasta toamna cu patru nuante noi care adera perfect pe piele, lasand un finish natural, luminos, cu aspect fin si proaspat si camufland semnele de oboseala.

Baza de machiaj Guerlain L’Or, 310 Ron;

Fond de ten fluid Guerlain Parure Gold, 388 Ron;

Fond de ten compact Guerlain Parure Gold, 397 Ron;

Produsele sunt disponibile in magazine incepand de maine, 1 octombrie.