Hidratarea tenului uscat cu Eucerin Aquaporin Active

Special pentru tenul deshidratat si cu sensibilitate sporita, Eucerin a dezvoltat gama AQUAporin Active ce are un sistem unic care activeaza si sporeste sistemul propriu de hidratare a pielii. Avem detalii despre ce presupune hidratarea tenului uscat si sensibil!

Stiai ca pielea sanatoasa pierde aproximativ 0,5 litri de apa pe zi? Apa nu este vitala doar pentru supravietuire, ci reprezinta factorul esential pentru o piele sanatoasa, din cap pana-n picioare. Aceasta mentine tineretea tenului, ii reda supletea, jucand un rol extrem de important in toate procesele biologice ale corpului. Iata de ce hidratarea tenului uscat si sensibil este extrem de importanta!

Secretul unui ten fericit si bine ingrijit? Apa!

Atunci cand pielea este sanatoasa, bariera naturala de protectie a pielii, ce reprezinta stratul bogat in lipide, precum acizi grasi, colesterol si ceramide, este responsabila de pastrarea pielii hidratate si de indepartarea iritatiilor. In caz contrar, cand aceasta bariera este compromisa, pielea pierde apa, devine uscata, fiind predispusa iritatiilor si reactiilor alergice. Astfel, in cazul unei pielii deshidratate, este absolut necesara consolidarea barierei de protectie a pielii pentru a impiedica evaporarea apei din tesut.

De aceea, special pentru hidratarea tenului uscat si sensibil, Eucerin a dezvoltat gama AQUAporin Active, cu un sistem unic care activeaza si sporeste sistemul propriu de hidratare a pielii.

Hidratarea tenului uscat si sensibil prin formula AQUAporin Active

Formula superioara de ingrijire detine glucoglycerol si acid hialuronic, agenti hidratanti foarte eficienti, care mentin bariera de hidratare proprie pielii si ii mentin procesul natural de respiratie. Crema pentru hidratarea tenului uscat si sensibil Eucerin AQUAporin Active nu contine parabeni sau parfum.

Hidratarea tenului uscat pe timp de zi : crema AQUAporin Active

Pentru nevoile speciale ale tenului sensibil cu predispozitie de uscare, Eucerin propune crema de zi ce sporeste sistemul propriu de hidratare al pielii, stimuland productia de aquaporine – canale microscopice de apa ce au rolul de a asigura distributia optima a apei, pana in straturile profunde ale epidermei.

Crema de zi pentru hidratarea tenului uscat AQUAporin Active, Eucerin, 71 Ron;

Hidratare de zi: AQUAporin Active, crema pentru ten normal & mixt

Crema de zi pentru ten normal si mixt ofera hidratare in profunzime, stimuland productia de aquaporine.

Crema de zi pentru ten normal & mixt AQUAporin Active, Eucerin, 71 Ron;

Hidratare pentru toate tipurile de ten, cu SPF 25

Potrivita fiecarui tip de ten cu sensibilitate sporita, crema de zi contine SPF 25 ce protejeaza eficient pielea impotriva radiatiilor UVA/UVB si hidrateaza tenul in profunzime datorita ingredientelor active precum Glucoglycerolul, acidul hialuronic sau Vitamina E.

Crema de zi pentru toate tipurile de ten AQUAporin Active SPF 25, Eucerin, 77 Ron;

Hidratare pentru zona ochilor: AQUAporin Active, crema pentru conturul ochilor

Cum pielea din jurul ochilor isi pierde cel mai repede supletea si hidratarea, Eucerin a dezvoltat crema pentru conturul ochilor AQUAporin Active ce ingrijeste delicat zona sensibila a ochilor si o hidrateaza in profunzime. Cu extract de Ginseng, crema stimuleaza productia de colagen si reduce cearcanele.

Crema pentru conturul ochilor AQUAporin Active, Eucerin, 68 Ron;