pielea din jurul ochilor serum

In fiecare an, gama bazata pe ingrediente apicole de la Guerlain, Abeille Royale, se extinde cu texturi remarcabile. In august, se lanseaza un nou expert pentru pielea din jurul ochilor, serumul cu aplicator aurit.

Conturul ochilor este zona cea mai fragila si slab protejata de pe fata, iar cu cat inaintam in varsta, pielea din jurul ochilor isi pierde elasticitatea si fermitatea, creandu-se efectul de ploapa cazuta, iar cearcanele devin tot mai evidente datorita microcirculatiei slabe. Special pentru ingrijirea zonei ochilor, noul serum de la Guerlain, Abeille Royale Gold Eyetech, imbina sinergia unei formule noi, cu un aplicator unic si cu o tehnica de masaj exclusiva, elaborata de expertii institutului Guerlain pentru rezultate spectaculoase.

Ingrijire pentru pielea din jurul ochilor: 3 inovatii, 1 produs!

Formula sub forma de serum concentrat detine puterea de reparare a mierii Ouessant (provenita de la albina neagra) si a laptisorului de matca, exclusiv Guerlain. In plus, beneficieaza de un aplicator patentat, poleit cu aur fin, de 24 de carate. Folosit in medicina traditionala chineza, aurul are proprietati anti-inflamatorii si ofera senzatie imediata de prospetime, evitand congestionarea conturului ochilor.

Serumul Guerlain actioneaza in cele doua straturi cheie ale pielii, de la derma la epiderma, pentru a asigura repararea continua, intensa si completa a semnelor de imbatranire.

pielea din jurul ochilor cu extracte apicole: Abeille Royale Gold Eyetech, Guerlain
Ingrijire pentru pielea din jurul ochilor cu extracte apicole: recolta Guerlain Abeille Royale Gold Eyetech

 Tehnica de masaj exclusiva pentru pielea din jurul ochilor:

Pentru diminuarea ridurilor si activarea microcirculatiei:

Ingrijirea zonei ochilor: tehnica de masaj Guerlain
Ingrijirea zonei ochilor: tehnica de masaj Guerlain

Pielea din jurul ochilor – Figura 1: Aplica cateva puncte in jurul ochilor, de la exterior spre interior. Apoi, netezeste ploapa superioara, urmand arcul sprancenei; fa asta de trei ori!

Pielea din jurul ochilor – Figura 2: Pe lungimea ploapei inferioare, foloseste tehnica de miscari de rotatie.

Pielea din jurul ochilor – Figura 3: Maseaza si ridica zona arcadei, cu ajutorul aplicatorului si impune o mica presiune la coltul exterior, pentru cateva secunde. Fa asta de trei ori.

Pielea din jurul ochilor – Figura 4: Deseneaza linii verticale pe frunte, de la spranceane spre linia parului; rol in eliberarea energiei.

Pielea din jurul ochilor – Figura 5: Cu varful aplicatorului, preseaza patru puncte pentru relaxarea zonei ochilor.

Serum pentru pielea din jurul ochilor Abeille Royale Gold Eyetech, Guerlain, 542 Ron;