Lapte de corp nutritiv Nivea (vizual)

Nivea lanseaza prima formula de tip emulsie de ulei in apa, ce permite o hidratare stabila si de durata a pielii. Iti spunem de ce merita sa o folosesti, in aceste luni reci de iarna.

Temperaturile scad cu fiecare zi, asa ca pregateste-ti arsenalul de ingrijire a pielii. Iti propunem o formula creata special pentru pielea uscata.

Sezonul rece aduce schimbari ale metabolismului pielii, astfel ca, odata ce aceasta nu mai reuseste sa produca suficienti agenti hidratanti si lipide, este predispusa uscarii. Stim cu totii disconfortul creat de o piele uscata! Din grija pentru starea de bine, Nivea lanseaza laptele de corp nutritiv cete ajuta sa mentii echilibrul optim de hidratare, spunand adio senzatiei de piele uscata: Nourishing Body Milk.

Lapte de corp nutritiv

Prima formula de ingrijire a corpului de tip emulsie de ulei in apa, laptele Nivea reduce asprimea pielii nca de la prima aplicare si mentine hidratarea superioara, timp de 24 de ore. Are o textura usoara si o formula bogata in minerale naturale, ulei de migdale si Vitamina E. Nourishing Body Milk hidrateaza intens pielea, restabilind bariera naturala de protectie impotriva radicalilor liberi. Este excelent pentru iarna, cand simti nevoia unui produs cu adevarat hidratant, dar lejer!

Lapte de corp nutritiv de la Nivea
Lapte de corp nutritiv de la Nivea

Lapte de corp nutritiv, Nivea, 17,81 Ron/ 250ml;