Machiajul Givenchy pentru toamna 2015 (vizual)

Un look magnetic si senzual cu machiajul Givenchy, pentru noul sezon: iata ce ne propune Nicolas Degennes prin colectia sa de toamna pentru Givenchy Make-up, Vinyl Collection.

Un obiect al fanteziilor atunci cand se lipeste de corp, stralucitor si rezistent, ofera un suport senzual si confortabil, vinilul fiind sursa de inspiratie pentru machiajul Givenchy. Traditia creatorilor de luciu prin intermediul materialelor, maestri ai luciului, aurari si artizani ai matasurilor au inspirat aceasta colectie prin mii de ani de experinta si perseverenta in procesul de invatare.

Vinyl este o colectie “Haute Couture” in cautarea excelentei, creata pentru a infrumuseta femeia in timp ce ii pastreaza identitatea. Nicolas Degennes apune ca Vinyl este „o descoperire lenta si hotarata in cautarea sinelui.

Machiajul Givenchy pentru ochi seducatori

MISTER INTENSE BLACK MASCARA TOP COAT

Mai mult decat o mascara transformata intr-un top coat, Mister Intense Black Mascara Top Coat ofera un nou mod de lucru si de aplicare a texturii. Cu o intensitate impenetrabila, aceasta cerneala pentru gene este  rezultatul unei formule avansate si inovatoare.

Formula apoasa este derivata dintr-o baza de polimeri de intensificare, fata de restul produselor care sunt compuse dintr-o emulsie de ceara incolora care este colorata ulterior. Peria unica si moale permite aplicarea mascarei  cu ochii deschisi, de la baza genelor, iar aplicatorul in unghi accentueaza curbarea, facilitand retusurile de peste zi. O mascara de incercat!

LINER VINYL EYELINER

Un lac fluid si intens care defineste privirea cu o stralucire sofisticata. Textura unica poate fi aplicata usor, folosind pensula subtire pentru a trasa o linie stcloasa, in negru intens.

Machiajul Givenchy pentru toamna 2015
Machiajul Givenchy pentru toamna 2015: produse pentru ochi

Mister Intense Black Mascara Top Coat, Givenchy, 147 Ron;

Tus de ochi Liner Vinyl, Givenchy, 163 Ron;