In plina vara, cu o piele bronzata, o manichiura nude arata foarte bine! Iata patru lacuri de unghii din colectia de vara Chanel, toate inspirate din nuantele pielii.

Manichiura nude: Chanel Les Beiges

Desi e vara si experimentam cu nuante intense de lacuri de unghii, permanent, ne intoarcem la manichiura nude. Dintre cele mai frumoase culori ale verii sunt aceste sticle magice de la Chanel, in intensitati diferite, parte a colectiei de vara Les Beiges.

Les Beiges Le Vernis este o colectie limitata de patru lacuri noi-noute: 659 Beige Pur, 661 Precious Beige, 663 Lovely Beige si 655 Beige Rose. Ultima nuanta nu este disponibila in Europa, insa celelalte trei sunt deja pe rafturile magazinelor de profil.

Manichiura nude: noi formule

Luminoase, rezistente si c u o finisare sofisticata, lacurile de unghii vin in cele mai actuale culori pentru o manichiura nude. Formula Le Vernis contine ingrediente pentru ingrijirea unghiilor ce intaresc si hidrateaza, aplicandu-se usor si fara striatii. Toate lacurile de unghii Chanel sunt create fara formaldehida sau toluen.

Pe o piele bronzata, arata elegant si foarte feminin! Incearca-le si tu!

Lacuri de unghii Les Beiges Le Vernis, Chanel, 126 Ron;