Mascara Miss sporty, Studio Lash Dark Lasher Mascara

Studio Dark Lasher este noua mascara Miss Sporty, pentru gene definite si intense. O formula care se bazeaza pe un pigment negru-smoala, un negru mai pronuntat, mai evident și mai socant decat am vazut pana acum. Bagheta-aplicator are un efect unic asupra genelor, incat ai crede ca poseda o doza de magie.

Mascara Miss Sporty: efect de impact

Volum, definire, negru intens. Bagheta-aplicator are cateva caracteristici care ne-au convins s-o incercam, trecand cu brio testul de andurata. Aceasta mascara iti va trimite genele intr-o noua dimensiune, datorita noii perii 3D – aceasta ofera genelor cu pana la de 10 ori mai mult volum. Nu-i putin lucru, in special daca ai genele fine si mici!

Mascara Miss Sporty impune o definire dramatica genelor, separandu-le fir cu fir. Apoi, le curbeaza cu pana la 91% (comparativ cu genele fara mascara).

Se demachiaza usor si se aplica numaidecat! Este potrivita oricarui tip de gene, chiar si pentru cele scurte si firave – efectul este garantat! Ca truc, incepe sa aplici aceasta mascara din colturile interne ale ochilor si insista pe centrul genelor de sus, printr-un al doilea strat.

Mascara Miss sporty, Studio Lash Dark Lasher Mascara, 14,50 Ron;