Cum apare ceva nou de la Elmiplant, incercam imediat! Iata cea mai recenta lansare, un gel de dus ce hidrateaza pielea insetata, cu merisor si fructul pasiunii: Care Moments Exotic Elixir.

Nou de la Elmiplant: gel de dus Exotic Elixir

Dusul este un moment perfect pentru a hidrata pielea insetata, asa ca iti prezentam ceva nou de la Elmiplant, un gel de dus ce intregeste gama Care Moments si mentine pielea cu un pH echilibrat.

Noua formula de gel de dus Exotic Elixir este pe baza de merisor si fructul pasiunii si dezvaluie un mix de fructe, pentru a transforma minutele sub dus intr-un rasfat revigorant.

Nou de la Elmiplant, in august

Pentru o ingrijire delicata a pielii, gelul de dus Care Moments Exotic Elixir cu extract de merisor si fructul pasiunii este imbogatit cu unt de shea 100% organic. Datorita acestuia, pielea isi mentine un nivel optim de hidratare, in timp ce extractul de fructe revigoreaza si reda tonusul pielii obosite.

Ingrediente pe care le iubim

Extractul de merisor este bogat in vitamine si antioxidanti si intensifica senzatia de hidratare, in timp ce lupta impotriva imbatranirii premature a pielii. Extractul de fructul pasiunii abunda in minerale, vitamine si acizi grasi, previnind deshidratarea pielii si o lasand-o matasoasa la atingere. Combinatia inspirata de ingrediente naturale ofera gelului de dus o consistenta cremoasa si fina, alaturi de un pH echilibrat, iar pielea se bucura de o hidratare intensa, plus o senzatia de bine.

Formula nu contine parabeni, parafine sau coloranti.

Gel de dus Care Moments Exotic Elixir, Elmiplant, 9,11 Ron/  400 ml.