Paleta de ochi Lancome, Hypnose Audacity In Paris

Noua paleta de ochi Lancome este creata in editie speciala pentru Craciunul 2015 si detine, nici mai mult, nici mai putin, de 16 culori fantastice. Iti prezentam una dintre cele mai generoase si rafinate truse de farduri ale acestui sezon!

Decembrie vine cu o serie de lansari festive si ne e destul de greu sa alegem ce sa-ti recomandam, mai intai, dintre sute de produse de machiaj, de la truse de farduri, la rujuri spectaculoase, fonduri de ten inovatoare sau chiar noi lacuri de unghii. Printre cele mai frumoase si utile produse de machiaj ale sezonului este paleta de ochi Lancome si iti spunem de ce!

In primul rand, paleta de ochi Lancome contine 16 culori frumoase, pentru machiajul ochilor. Iar in al doilea rand, textura! Fardurile sunt fine, se aplica stabil si rezista ore in sir!

Paleta de ochi Lancome: Hypnose Audacity In Paris

O editie speciala, creata de unul dintre cei mai respectati make-up artisti, Lisa Eldridge, pentru Lancome. Pentru Craciunul 2015, paleta de ochi Lancome Hypnose Audacity In Paris poate fi un cadou inspirat pentru tine, mama sau prietena cea mai buna. Cu siguranta, este o bijuterie (si un produs practic pentru machiajul zilnic) in orice trusa de machiaj.

Culorile iti permit sa te joci si sa experimentezi la nesfarsit, fie ca e vorba de un machiaj de zi, fie unul de seara.Este un produs care poate rezista mult si bine in neseserul de make-up, datorita purtabilitatii nuantelor.

Paleta de ochi Lancome, Hypnose Audacity In Paris, 230 Ron;