Parfum Nina Ricci: colectia L'Air Du Temps 2015

Nu stiu daca ai purtat vreun parfum Nina Ricci, recent, dar aceasta noua colectie detine 74 de esente, intr-o serie limitata irezistibila, pe care ti-o recomand, cu caldura, daca esti indragostita de parfumuri fine. Iti fac cunostinta cu L’Air du Temps L’Ecrin des Colombes!

Nina Ricci lanseaza o editie exclusivista ce include o serie limitata de 74 de parfumuri:  L’Air du Temps L’Ecrin des Colombes. Conceptul ales pentru aceasta editie absolut speciala este “Time of Creation” si aduce un tribut mostenirii unice a parfumului iconic Nina Ricci L’Air du Temps.

Casa Nina Ricci a recreat setul luxos, lansat in 1951, pentru sticla sa iconica. Aceasta editie exclusiva reprezinta excelenta si maestria frantuzeasca care reuneste doi actori de renume in crearea pieselor “opera de arta”: Maison Lalique si Atelier Lognon.

Secretele din spatele unui parfum Nina Ricci

Maison Lalique colaboreaza cu Nina Ricci pentru L’Air du Temps inca de la infintarea sa, in 1948. Este o adevarata poveste de dragoste ce are la baza pasiunea pentru parfumurile exclusiviste, unicitatea si creativitatea. Pentru aceasta editie limitata, casa Lalique a utilizat pentru prima data, in istoria colaborarii sale cu Nina Ricci, o tehnica unica pentru a decora sticla: maltuirea manuala cu aur veritabil, aplicata pe fiecare din cele 74 de piese ale acestei colectii exclusiviste.

Parfum Nina Ricci: colectia L'Air Du Temps (maison Lalique pentru Nina Ricci)
Parfum Nina Ricci: colectia L’Air Du Temps (maison Lalique pentru Nina Ricci)

Fondat in 1945, atelierul Lognon, unul din ultimele din Franta, este specializat in crearea pliurilor. Expertiza sa unica consta in combinarea prelucrarii manuale a cartonului si utilizarea aburului pentru a oferi pliurile perfecte. Atelier Lognon este unul din furnizorii preferati de casele de moda haute couture, pentru expertiza avansata, atentia la detalii si un nivel avansat al rigorii. Atelier Lognon a creat un ambalaj inspirat din cutia luxoasa a editiei din 1951, creand pliuri pentru satinul galben al cutiei Nina Ricci.

Editia de colectie L’Air du Temps L’Ecrin des Colombes este disponibila in Franta, dar iubitoarele acestui parfum iconic il pot descoperi in varianta clasica (apa de parfum si apa de toaleta),in toate parfumeriile din Romania.

Parfum-Nina-Ricci-L'Air-Du-Temps-2015-(apa-de-parfum&apa-de-toaleta)
Parfum Nina Ricci: colectia L’Air Du Temps 2015 (apa de parfum & apa de toaleta)

Parfum Nina Ricci, L’Air du Temps (edp), 339 Ron/ 50 ml;

Parfum Nina Ricci, L’Air du Temps (edt) : 289 Ron/ 50ml;