Un parfum de adorat!

Noul parfum al casei Chloé, Chloé Love Intense, poarta numele dragostei si este o aroma-semnatura pentru formula olfactiva cu care ne-a obisnuit si ne-a cucerit casa amintita. Love Intense pastreaza accentele florale folosite in parfumurile casei si are note pudrate, foarte feminine care pot crea o dependenta atat de placuta (subscriu!).

Parfumul este inspirat de ritualurile frumusetii, de finetea si perfectiunea senzatiei de pudra catifelata aplicata pe piele. Cum probabil ti-ai imaginat, daca esti fan Chloé, Love Intense este o reinterpretare a parfumului Love – un success inca din primele saptamani de lansare, in 2010. Parfumul este formulat de Louise Turner si Nathalie Gracia-Cetto si are ca ingrediente-cheie extracte de succes (iris, vanilie sau balsam Peruvian, mosc, pudra de orez, piper roz). Toate aceste ingrediente compun o adevarata aroma senzuala, cu miros diafan, dar intens, feminin si sexy. Senzualitatea, mesajul parfumului Chloé Love Intense, este sustinut si de campania publicitara care o are in centru pe Raquel Zimmerman si surprinde perfect atitudinea femeii Chloé: activa, moderna, puternica si pozitiva.

Dupa mai bine de cincizeci si noua de ani de la lansarea sa, Chloé continua sa creasca partea de lux pret-a-porter, accesorii si parfumuri. Tocmai am fost informata ca un nou parfum al casei va fi lansat foarte curand. Va pot spune doar ca se numeste L’Eau de Chloé si, ca si Chloé Love Intense, este o interpretare a unui parfum deja consacrat.

Si pentru ca vrem sa-ti facem un cadou de Ziua Indragostitilor, te invitam sa participi la CONCURS, rubrica in care poti castiga una dintre cele trei sticle de Chloé Love Intense, oferite de andreearaicu.ro si Chloé. Poti afla detalii despre regulamentul concursului chiar pe prima pagina a site-ului.

Parfumul Chloé Love Intense este disponibil in trei gramaje, 30, 50 si 75 ml.

Chloé Love Intense, 382 Ron/ 50 ml.