Parfumul Olympea de la Paco Rabanne

Este o toamna parfumata, plina de lansari! Dintre noutati, ne place si propunerea Paco Rabanne: parfumul Olympea. Este cel mai nou parfum pentru femei, amestecand notele orientale cu iasomie de apa sau vanilie sarata.

Dupa campaniile Invinctus, 1 Million si Lady Million, Alexandre Courtes semneaza regia filmului publicitar prin care Paco Rabanne marcheaza parfumul Olympea. Intr-un decor ce combina codurile antichitatii cu identitatea moderna, Olympea este Cleopatra zilelor noastre, este regina si femeia victoriei, un simbol al senzualitatii feminine. Acest rol este interpretat manusa de Luma Grothe, superbul model brazilian de 22 de ani. Luma este femeia pe care Paco Rabanne si-a imaginat-o pentru lansarea noii ape de parfum Olympea.

Parfumul Olympea: codurile senzualitatii

Noua esenta Paco Rabanne este creata de parfumierii IFF: Anne Flipo, Loc Dong si Dominique Ropion. Parfumul Olypmea este proaspat-oriental, cu vanilie sarata, mandarine verzi, lemn de santal, crin si iasomie hidroponica (un soi nou de iasomie de apa). Un parfum rafinat, generos, electrizant, oriental si floral ce incalzeste simturile, iarna asta.

Parfumul Olympea: cea mai recenta lansare Paco Rabanne
Parfumul Olympea, de la Paco Rabanne

Sticla este desenata de Marc Ange, sub influente clasice, cu detalii Art Deco.

Apa de parfum Olympea, Paco Rabanne, 329 Ron/ 50 ml;