Parfumurile Balenciaga

Brandul Balenciaga ajunge si in România, prin lansarea a trei linii de parfumuri ce poarta si duc mai departe spirirtul brandului. Iti prezentam parfumurile Balenciaga, deja pe rafturilor parfumeriilor!

Balenciaga, una dintre cele mai mari si faimoase case de pret-a-porter si haute couture din lume, reprezenta expresia imbinării clasicului cu modernul – o declaratie a contrastelor, in permanenta evolutie. Parfumurile Balenciaga respecta fidel pricipiile casei, iar de acum, ne sunt accesibile, prin parfumeriile Douglas.

Conceptul brandului se axeaza pe atributele femeii moderne: gratioasa, dar puternica, enigmatica, de o frumuseţe statuară, si totusi umana… Astfel, parfumurile Balenciaga surprind esenta sinelui acestei femei.

Parfumurile Balenciaga

Sunt trei linii de parfumuri:

Florabotanica. Un parfum cu un design inspirat de elementele emblematice ale casei Balenciaga: printuri florale, culori vii, stilul punk-rock, arhitectural. Vetiverul, chihlimbar si frunzele de caladium se imbina, creand o rezonanta aparte accentelor lemnoase. Pe de alta parte, trandafirul, garoafa si menta se armonizeaza intr-o aroma ce aduce la suprafata expresia prospetimii.

Rosabotanica.  Elementul central al parfumului Rosabotanica este trandafirul, stropit delicat cu aroma de citrice, presarat cu accente de condimente intense si inconjurat de fasii proaspete de frunze verzi. In design-ul parfumului intervin elementele iconice ale brandului Balenciaga, printre care pastelurile, imbinate cu nuantele electrizante si stilul architectural cu accente florale.

B.Balenciaga. Acest parfum deschide calea unui nou trend olfactiv: o aromă cruda, lemnoasa. Fresh si ispititor, parfumul atrage atentia prin notele florilor de lacramioara si tonurile frunzelor de violeta. Pe masura ce procesul olfactiv evolueaza, aroma irisului se dezvaluie intr-o esenta usor uscata, pentru a se scufunda apoi in notele puternice ale lemnului de casmir.

Noile parfumuri Balenciaga sunt disponibile exclusiv in magazinele Douglas.

Apa de parfum Balenciaga Florabotanica, 333 Ron / 50 ml;

Apa de parfum Balenciaga Rosabotanica, 333 Ron / 50 ml;

Apa de parfum Balenciaga B.Balenciaga, 333 Ron/ 50 ml;